Wednesday, May 09, 2012

premium beautiful

harini akak nak citer pasal diri akak sendiri.  testimoni diriku sendiri.  well.. sapakah yg lebih mengenali diriku selain diriku ini sendiri.. hihi..

sejak akak pakai PB nih.. akak sendiri boleh rasa makan dah tak byk sgt mcm dulu2.  ntah bilalah akak mula makan byk and sentiasa berselera.  well.. skrg mmg selera lagi, but kita dah rasa kenyang cepat.  tu kira best la, kira cam automatic perut dah kecik.. heheh.. suka tauu... akak sentiasa ingat pesan bila makai PB, kena byk2 minum air.  byk minum air ok.  kalu tak, awal2 tu mmg mudah pening, senak and sebagainya sebb kurang minum air.. haaa.. ingat tuuu..


pastukan, bab  buang air besar.  skrg akak takyah susah2 dah sbb akak dah mudah ke tandas.  kadang2 tu 3 kali sehari.  puas hati you.  makan2 and buang2.. kan ke bagus tuu?  insyaallah i will kurus sikit demi sedikit.  takyahlah makan hati kalu lambat kurus.  sebab ko pikirlah, aku dah tak kurus or gem gem or berlebih lemak more than 20 years.. ye ke? ye lah, sejak kawin dulu badan mula naik tak berenti naikkk je, tentu2 lah kena kasi masa sikit itu lemak nak turun.  yg penting, pakai berterusan.  kalu ada yg rasa tak nampak aku kurus tu, harap bersabar, k?  mmg kita kena sabar dan akak dah memang niat nak kurus dan dahpun membuat pelaburan dalam PB ini.  so, bagi time to myself.  perlahan2 dan berterusan, kan?


saja nak letak gambar anak2  ku masa balik perlis dulu.. windu kampung tauuu!!

so, dapatkan set PB anda dgn akak.. 
special promo price tau.. 014-7242 338




Tuesday, May 08, 2012

nak nangiss

aku tak berapa nak sihat.. sok sek je dua tiga harini.  tapi keje tetap pegi, kan.   pada aku ni perkara kecik.  matapun dah kecik bila asik acum acum gituu.  pala pun naik pening dah niiii.  ni baru rasa nak MC.. ahak..



hehe..
malas nak tulis tapi rindu kat blog.