Monday, November 11, 2013

gym itu rumahku jua. ewahh



aku mmg pi gym utk join kelas zumba.. but aku juga buat mende2 lain.. well.. macam2 ler.. utk kardio kan. utk itu ini begitu begini..

leceh nak citer. tapi yg pentingnya aku suka pi gym sbb aku dapat hilangkan stress gitu.. ahak. recently aku dah rasa badan ada sikit ringan and fit jugak. haa.. only i can feel this.. hmm.. cemana nak share kat sini?

aku suka treadmill.. dulu laa, sejak dah jumpa cross trainer punya machine tu, bai bai to treadmill, aku buat cross trainer je, paling corot pun 10 min. lepas aku berkayuh at least 20 min. aku buat machine utk abs.. amboii.. yeah.. abs.. nak perut cantik cam rcw kann.. haruslah buat the abs machine.. machine utk lengan, machine utk kaki.. and not forgetting the plank.. haaa.. semua aku buat 3 sets of 15.. jadilah, biar sikit2 tapi biar berterusan.. amik kau.. sukati macik je lah.. do at my own pace, takmo paksa2 ngat, janji aku kuarkan peluh and targetting where i shd be.


ada plak yg suggest nak kurus cara paling senang ialah cari madu.. adoi.. kalulah dengan bermadu aku buleh kurus.. hmmm.. tataulah.. nak kata apa... kita berserah je pada takdir.. awwwww.. kanda, if you are reading this, ketahuilah..
merepek jahhhh.. ke lain dah haa..