Friday, June 07, 2013

my body is my business..

bukan nak kata cam cik ta tu tau.. sexy itu hak saya.. bukan.. ini adalah utk menyatakan yg saya sedang berusaha membuatkan body saya lebih mantop dgn pegi melakukan senaman2 dan regangan2 serta gelekan2 di kelas2 menari kat gym saya itu.. so, janganlah ada yg sakit hati dengan tajuk di atas tu.. sungguh tidaklah saya berniat menyinggung sesiapa atau membuatkan org2 yg tidak suka apa2 yg saya lakukan di atas itu walaupun saya sedikitpun tidak heran.. tidak terniat ok.. mmg tak dapat nak halang org nak kata or nak hantar surat layang lagi kepada saya.. haha.. silakan.. saya ni makhluk Allah yg masih terlalu kecil dan lemah.. cuma cuba menyihatkan badan dengan cara yg paling saya enjoy.. menariiiii..














Wednesday, June 05, 2013

jalan2 jb uss with frens day 3

day 3 ada gathering and jalan2 ke jpo then head back to kl




















demam malam

dah 3 hari aku period.  satu macam feeling plak period kali ni.  dengan sakit yg lebih dari biasa.  tuju ke pusat, senak menusuk kau... semalam aku layan jugak kelas bollywood kat gym, tapi tak boleh tahan.. nak pengsan rasanya sakit.  lari keluar.. cari sheila kat machine luar kelas.  buat few sit ups, tummy exercises and few sets of plank (ye ke ejaannya cam ni..lantak).. aku naik and balik.  oh so sakit.. demam sedar bila nak mandi menggeletar kena air.  sejuk makkkkk.. tak tahannn.. terus lap2 and tido.. manalah kanda tak balik2 lagi nii.. i need himmm... lena dalam kesakitan.

gambar sekadar hiasan dgn nick.. kickboxing instructor!



sakit tanda menopos kah? kalu dah bahagian aku.. mmg aku redha ya Allahhh

Tuesday, June 04, 2013

jalan2 jb uss with frens day 2

hari 2 adalah sepatutnya pegi ke universal studio the whole day and then back to hotel tido, tu je






























tamat day 2 dengan penuh jayanya.. letih sampai bukak kasut jalan kaki ayam ko.. ahahah
tapi aku bahagia!!