Friday, March 02, 2012

anak2 umi

anak2 korang kan... pernah tak tanya.. umi gaji bila, berapa haribulan?
kalu dah gaji, bila kita nak pegi beli tu ni, tu ni.. ada tak?  lagi sejak ayah join RAM holdings ni.. ayah gaji cepat dari umi.. wahhh.. lagi dorang suka.. dah letih mintak duit ayah, tanya umi plak.. hehehe..


azmeer nak jadi pelumba kereta F1 katanya

anak aku cukup pihatin tau.. bila ayah gaji mi?  bila nak makan kat situ sini... mmg dia tau kot.. ayah umi dia keje kuat2, bisnes kuat2 nak bagi depa senang kemudian hari kot.. but tulah.. kadang2 aku yg tension tau.. apalahhh dia yg buat berkira2 income yg aku dapat.. heheh.. ini azmeer, bukan akmal.  akmal sikap dia lain sikit.. sementelah dah remaja ni, kan.. dia lagi suka layan borak dgn ayah jer..


suka jugak buat anak2 ni jadi motivasi kita keje lagi kuat.. cari rezeki lebih kuat.. sebab kita tau.. utk mereka dan keluarga kita jugak. adik selaluuu je kata.. umi ni carikan cikgu abang tution, ameer takyah belajar ke?  ameer pun lemah gak matematik. hehehe... nak belajar la ye.. mmm.. suka aku mendengarnya.. 



aku carikan akmal cikgu tution mai ke rumah just to tutor him on maths saja... anak aku dua2 bijak pandai.. just nak tambah lagi jer.. tu yg bagi special tution at home tu.. hahah... jgn makan ati.. anak2 aku mmg special aku layan.. abis, anak aku, kan.. takkan korang pulak nak kuarkan sesemua tu, ye tak?.. bukan apa.. kalu pi kelas tusyen kat luar tu, ramai dah ngadu tak buleh tumpu gak, sebab ramai.. macam kat skolah la jugak.. 40 org lebih satu kelas, mendenyer ko nak fokus.. unless ko pandai amik hati cikgu dan tanya sorang2 and dapat apa yg ko mau.. ada ke anak aku gitu.. idakkkk, aku tau benau.. so.. inilah caranya... baru nak PMR je.. but tu jelah yg aku boleh buat special utk akmal, my eldest son!!



letih gak taip laju2.. hahaa.. enuf for today.. will write some more soon.. on my progress on premium beautiful!!

Thursday, March 01, 2012

mari tengok perubahanku!

let these pictures tell the story, okeh??


somewhere dulu 2008
i was second from right and i was so biggg!!


mac 2011


december 2011


jan 2012


3 feb 2012


18 feb 2012


22 feb 2012



in this photo, me and my cousin Maza at my abah's ward room.. 
seriously.. i wasnt wearing my PB pun masa ni..
i am much smaller and a bit curvier sudah.. suka suka sukaaa..

another 23kgs plus to go .. 






kalau anda juga seperti saya mahu slim semula dan sihat, tanpa perlu suntikan, tanpa perlu bersenam dan tanpa perlu menahan lapar.. corset Premium Beautiful or PB lah caranya yg paling sesuai utk anda!!


dapatkan set anda sekarang
suriani 014-7242 338
email:  suriani0621@gmail.com




Monday, February 27, 2012

keistimewaan premium beautiful

hi peeps..  banyak akak received calls, sms, message on fb, and tru conversations, people wants to know how premium beautiful really works.  i am very happy to share this info with you guys out there..  so here goes:



  • Superbrands
  • Lifetime warranty
  • Teknologi Jepun, US, Jerman & Taiwan
  • Far Infrared Ray (FIR)
  • Pengiktiraraan American Chiroptractic Association
  • Fabrik Akwatek & Akwadyne
  • Kuasa regangan 360 degree
  • Direkabentuk utk 70% kesihatan & 30% kecantikan


if you love you body, contact me at:
014-7242 338
email: suriani0621@gmail.com