Friday, May 16, 2014

Romi cinta julia.. eh su laa.. ahak

korang folo tak citer tu.. aku folo gak.. sebenarnya aku suka citer tu sebab hero dia.. tersangatlah hensem pada mata aku.. camtulah taste aku.. walau takde misai or janggut, ntah kenapa aku bley terpikat lak dengan kehenseman dia tu.. manissss jer pada mata aku.. ya Allahhh.. tu lah dia.. bunyik cam gatai ke?  apa kita tak boleh ke suka hero2 malaya selain suami2 kita?  adoi.. tak boleh yek.. hmmm.. bukan bley dapat pun. just admire jer kau.. laki pun bukannya nak kesahpunn... 


malam tadi kisah best gak.. ceraikan jugak julia sebab apa ntah.. padahal hati masih sayang..
hmmm.. kecewa la si romi, julia tak reti hargai kasih sayang cinta dan penuh kemaafan yg dicurahkan pada julia.. oh soooooo.. sedihhh.. abis je citer ni aku padam.. sambil membayangkan di manalah laki aku ni tak balik2 lagiii.. huuuu.. sampai ke pagi 


hensem kann.. can you beat that?  
aku suka bila abis jer drama tu .. pelakon2 romi and julia ni bitau how they feel.. hmmm.. itulah dia kehidupan.. when we least expect this to happen.. it happened.. 
bila kita tak pedulik lagi.. org masih mengharap.. bila kita mula nak pedulik, org dah tak kisah..
gitulahhh


Thursday, May 15, 2014

Away day penang, may 2014


 berkumpul dan register kat opis.. tunggu bas and jalannn ke penang port..

 



sampai penang lunch time, teruih cari nasik.. heheh, seberang perai


jematan lama.. 


singgah padang kota pekena abc and cendoi, air kelapa and sebagainya..





waiting to check in to the cruise.. almost 7 baru dapat masuk cabin.. oh so letihhh







bersiap2 nak gi dinner and exchange gifts..



bbq dinner on the boat .. ok2 jerr. 

















i love this pic.. nampak aku hepi jer.. hmmm












dah pagi.. nampak mentari bersinar tu?


breakfast di cruise itu.. okeh2 jerrr..


posing seblum bfast ni..














happy2.. lepas tukar balik ic kepada ic malaysia kami.. heheh.. bayar semua cost kat atas kapal tuu.. baru balikkk



discussing on our lines.. hahhaa.. apa lagi?  masa nunggu utk check out from the cruise








end of the cruise ride.. sehari semalam tak sampai..

pastu naik bas lagi pi penang, nak check in kat corpthorn hotel..

lunch yg sungguh best kat d dapur.. aummm


bilik yg sgt luas.. tido 4 org pun selesa u.. ahakkk
sorry tak reti nak rotate.. sbb kat camera pic tu ok jr.. hahahah.. mapuhh



















gitulah dia.. ok je lah trip away day kali ni mengikut pandangan aku..
hopefully taun depan kita dapat fly jer.. letih naik turun bas.. ahakkk.. in sya Allahhhhhh