Tuesday, July 23, 2013

jangan pikirin... abang

ada plak tak pikirin.. musti dong dipikirin.. pokoknya yg dipikirin itu abangku, bukan abangmu.. heeee

melalut plakkk..

suka tau dengar lagu tu, firman nyanyi tauu.. heheh.. mula tu cam tak pecaya jantan yg nyanyi lagu fev. aku.. kehilangan tu, nyanyi lagu cam ni.. but.. best jugak.. lagu ni sweettt jer.. kan?

jangan pikiran
jangan rasain abang
yg penting hepi.. saya
nggak ada yg gratis abang ...

aku ni mmg asik mikirin haa.. nak raya ni.. nak kena ke mana taun ni..huu.. tak suka pikirkan aku kena tinggalkan mak aku lagi... tapi mmg dah byk taun aku ngikut laki je kan.. ayo.. bukan baru setaun dua kawin rasa sedih pasai apa?  heee.. gatai la tu.. kalu aku merayupun ko pikir laki aku nak layan aku jgn ikut dia balik tempat dia?  abis2 dia kata .. kita balik lepas raya kalu nak balik perlis okey?

hnmmm.. over je, but aku tetap mikirin if i can change his mind.. uhh


susahnya jadi org
yg jatuh cinta
berikan semua
yg abang punya

matipun abg mau
utkmu sorang
jangankan harta
susahpun rela

ye la sgt kan..heee.. buat lirik ya bisa.. mau ngikutin itu yg nggak bisa

susahnya kalu cinta
yg berbicara
pahit pun jadi manis
tersiksa rela







Monday, July 22, 2013

atas nama cinta

jiwang jap..
awai aku mai opis, berkat merempit dgn kanda pagi ni.. berterbangan tudungku di udara bila naik moto dgn lajunya.. heee.. i likee, fast and furious.. ahak.

sampai opis, dr mendengar jongos citer pasal hal umah dia yg boring, baik aku dengar lagu ni, terkesan la pulok kat hatiku. padahal ntah kali ke berapa ratus aku putar2kan tataulah..



Atas nama cinta - rossa

Aku wanita yang punya cinta di hati
Ada dirimu dan dirinya dalam hidupku
Mengapa terlambat cintamu telah termiliki
Sedang diriku dengan dia tak begitu cinta

Mengapa yang lain bisa
Mendua dengan mudahnya
Namun kita terbelenggu
Dalam ikatan tanpa cinta

Atas nama cinta
Hati ini tak mungkin terbagi
Sampai nanti bila aku mati
Cinta ini hanya untuk engkau

Atas nama cinta
Kurelakan jalanku merana
Asal engkau akhirnya denganku
Kubersumpah atas nama cinta

Mengapa yang lain bisa
Mendua dengan mudahnya
Namun kita terbelenggu
Dalam ikatan tanpa cinta

More lyrics: http://www.lyricsmode.com/lyrics/r/rossa/