Saturday, May 16, 2015

sabtu tanpamu..

Bangun pagi sakit perut.. x lah sakit ngat.. biasalah piyed kann.. tingat janji nak men badminton dgn siti and along.  Siti cuti harini dptlah main badminton.  Dia je yg reti sikit lawan pukol bola.. oh kejam yek.. tapi tu la hakikatnya.  Pegilah ke taman bbs tu dgn along, ct and amer.  Amer ntahlah reti ke tak men badminton.  Macam x mau bergerak lak bila diajak main sesama.
Kanda kuajak jugak, sambil sapu2 perut 6bulan dia yg comey tu.. tapi cam biasalah.. takmo takmo.  Aku pi je lah kann.

Lamanya x main kat bbs tu.  Byk dah pembangunan kat taman bbs.  Tepi2 court tu (cour takraw sbenonya) dah ada tempat duduk simen tu.  Pastu kat tempat mainan dah ada mesin2 utk kayuh2 kaki macam ski tu and macam2 lagi.  Syabasss.. takde la nak jogging and main buaian jer.  Eheee..









Tuesday, May 12, 2015

hapdet engkauuuu

lama tak tulis, rindu, tapi aku bizi nyahh
nak citer pasal fraser's hill
nak citer pasal sepang, our office away day 2015
nak citer pasal me moving back with my team at office
nak citer pasal hang outs with the ke korean ladies
nak citer pasal movie beshhh
nak citer pasal mak
nak citer pasal aircond
nak citer pasal tanah pusaka
nak citer pasal renew passport
nak citer pasal yg happy2 jer tau
nak citer pasal kopiiiiii... aku dah addicteddddd

tu je lah intro.. dah ada tajuk baru boleh buat cerita..
ngeee..