Monday, May 08, 2017

please have mercy on me, baby

you've got a hold on me
dont even know your power
i stand a hundred feet
i fall when i'm around you
show me an open door
then u go and slam it on me
i cant take anymore
i m sayin baby
please have mercy on me
take it easy on my heart
even though u dont mean to hurt me
u keep tearin me apart
please have mercy mercy
on my heart

-mendes-
sila cek the whole lyrics to find out the whole story.. okey?

i suka ngat lagu dia ni.  menusuk ke dalam jiwa bila dengar liriknya.  when u really want somebody, u feel like u really want him to be by your side and mintak belas kasihan dri dia dan jgn buat kita sakit ati. mana nak dapat.  susah sbb maybe cinta dia tak sama cinta kita gamaknya.. tapi kalu dah sampai merayu2 utk cinta, maknanya apakah ye?  maybe yg memberinya pun sebab rasa kesian ke kita?  sedangkan cinta yg benar2 cinta, biarlah kita lebih banyak memberi.  bukan kita banyak merayu2 meminta2.. ontah cemano yg betulnya kan?