Tuesday, November 06, 2012

sujud

kumenatap dalam kelam
tiada yg bisa ku lihat
selain hanya namaMu
ya Allah

besok ataukah nanti
ampuni semua salahku
lindungi aku dari segala fitnah

Kau tempat ku meminta
Kau beriku bahagia
jadikan aku selamanya
hambaMu yg selalu bertaqwa

ampuni aku ya Allah
yg sering melupakanMu
saatKau limpahkan karuniaMu
dalam sunyi aku bersujud..




Monday, November 05, 2012

langit runtuh sudah

setelah puas anak2 menunggu dengan penuh sabar, akhirnya ayah bersetuju membawa mereka termasuk umi mereka keluar berseronok menengok movie itu.. aku tak berapa nak suka ngat citer2 bondbond nih, but i found the story last nite was very2 interesting... ada ke deme nak hapuskan tugas2 spy2 itu.. mmg la heronya dah kertu.. sorry craig.. i prefer brosnan 1000 times, but dia masih hebat kauu.. cuma dah selalu sgt kena tembak la ituuu..

kesian ameer, dahlah tak berapa clear sebab seat depan tinggi (or dia yg rendah), dia pulak tak boleh paham sgt sbb tak dapat membaca subtitle.. siannn.. kena beli la jugak DVD utk dia buat revision.. heheh.

cemanapun.. tima kasih kanda kerana sudi meluangkan masa utk belanja anak2 and saya jugak.. i love u so much!!