Friday, January 25, 2013

family day langkawi day 2

lepas bfast, terus pi mandi laut..


ni la ketua rombongan kami kali ni.. kak long maza, me cousin



mana pulak takde gambo akak main jetski dgn kaklong yek.. adoi.. best woo jetski (aku kan first time.. but memang best and challenging sgt naik jetski!)

dah tengahari kami checked out, pi tukar hotel lain plak..


ni dah siap2 nak pi berjalan





tak ingat apa nama tempat ni.. we went to the cable car, but it was on its last day monthly services.. so, we jalan2 je.. near the marina cove kot.. tataulah






eeii.. segan giler gambo bawah ni.. ahak!


along and abanglong.. selamba style hindustan hey!



dua beranak kaklong & izzat yg sgt sporting!







then we went to makam mahsuri.. apa lagi kalu tak ke situ.. kannn?




then balik kita jumpa ini kedai.. laksa kaw punya.. mmg kaw punnn



malam tu kami pi urut kaki, me, kaklong and izzat.. best, tapi den tahan yo takmo jerit.. huhu. sakittt, sobab kaki den dah banyak damaged.. hihi.. tu pun takdo gamba


Wednesday, January 23, 2013

family day langkawi day 1

kat komuter dah kepoh.. berangkut 3 kali sebab ramai, even tho 2 family je, makyang, my sister's and mine. alaa.. gamba bebudak takde laa.. padahal punyalah ramai, 5 org tuu..eh, ye lah.






sebenarnya mana ada elok susun je kami  ni macam foto atas ni..
cer tengok bawah ni bila kami dah berkumpul.. gini la jadinya..








ni dah tiba di airport langkawi
senang ke nak kawal dekat 20 org youuu!
makyang, along, me and my cousin, maza






first nite kami dok di sweet inn resort, kat area kedawang, pantai cenang .. nice place.. pastu kanda request tukar pulak ke tempat lain which is much much better.. landscon hotel.. pekentah..






Tuesday, January 22, 2013

kepohchi

hola.. buenos diaz..
como estas hoi?

saja tulis in spanish yg macik belajar dulu.. sekurang2nya dapatlah jugak mengingatkan kenangan kat spain ituu.. cewahhh..

berangan tak sudah ko kak su.. well.. bak kata lakiku.. berangan tak kena duit.. heheh..

eh, tujuan sebenar aku menulis harini ialah utk memberitahu kepada dunia.. ya dunia.. ketahuilah.. aku ini sedang dilamun cinta.. hik... berangan lagii... stop it kak su.. ahak.. sukatilah.. tengah mood byk nak tulis ni, aku tulislaa.. ramai yg menanti nak tau apakah yg telah berlaku kepadaku.. para stalker and para kawan yg lawan dan para muslimin dan muslimat.. heheh... tak suka tapi sibuk gak nak tau pun ramaiiii.. redha je la, kan?

apa nak update taruk ni? ohh yess.. akak bulum taruk gambar2 akak pi bercuti ke pulau kazambo lagi.. hihi.. pulau langkawi pada yg tak tau.. ala i pegi yg dalam msia je, tak sampai lagi keluar2 negeri lagi.. hihi..  but this time and like most of the time, my vacation have all been paid by my kanda, the most rich and macho man ever. akak cuma belanja sikit2 je.. sekadar sukatiku sendiri.. lain2 kanda belanja jugak, even souvenirs utk mak.. awwww.. kanda.. i love u so much  for these...
ada plak nanti yg kata asik2 citer pasal laki dia, asik2 upload gamba laki dia.. apa nak buat.. akak rasa better like that.. kang ku letak gambo laki ko dgn aku.. mau ko meroyan tanpa perlu beranak plak kang.. akaakakakahakak..