Saturday, February 02, 2013

beria2 mulanya.. dah tu geram

tadi mmg beria2 aku nak buat entry.. tapi aku sesambil ni tengok  citer kat tv3, syurga seorang isteri.. berapa punya geram kat laki dia tuu.. ya allahhh...

langsung ilang semua idea aku..

later macik tulis lagi.. nak tengok apakah pengakhiran citer itu.. 
apa punya jantan yg gunakan abis isteri dia utk dapatkan duit utk dia.. pastu isteri mintak tolong macam mengemis je.. sian oh sian... geram pun geram.. jadikanlah iktibar dan teladan ni kawan2 semua... jgn pecaya sgt lelaki even laki kita pun...


Thursday, January 31, 2013

lututku hartaku

ya Allahhh.. hambaMu ini sakit lutut.. kan ke biasa sakit lutut menjelang usia mencecah tutttt ni.. well.. aku redha.  mmg teringat sejak fire drill last week turun almost 19 floors, aku mmg rasa sgt sakit every time nak solat bab duduk antara dua sujud, pastu time nak nyangkung (bukan ngangkung okeh) and few other activities yg sebabkan kesakitan lututku yg amatttt sangat..

ada ke lutut baru aku nak order lah.. cam senang je kann?
pasni nak pi cari mende2 nak menambahkan kalsium ke dalam tulang lutut and badan.. kahkahkah.. dah lah lepas every time aku pi kelas menari aku menderita.. how to enjoy life like thisssss?


gambar di taun 2009 masa akak menari kat beach party katanya 
(our aerobics and dance class at UEM).. terkenang!!

Wednesday, January 30, 2013

semangat katanya

hahaha.. mulakan dengan bismillah, bukan dengan ketawa macik oii.. astaghfirullahhh.. hik

sori yek. akak mmg suka ketawa and suka gak buat org ketawa.. siap ada macik2 i soh i masuk rancangan raja lawak ko.. aduih.. that's over la tuu.. akak lawak spontan jer... bukan bley plan2 kasi org gelak ke per..
ada plak yg geram sbb dia sendiri tak lawak, melainkan slapstik belaka... hik.

gambar2 ini tidak ada kena mengena dgn story.. saja nak letak gamba ok?

gambar ini menggambarkan betapa susahnya menahan ketawa.. hik

nak citer ni.. ada sorang kawan akak sedih sebab keadaan sekeliling menyebabkan dia terpaksa bertukar kerja di dept. lain dgn bosses2 lain.. pendek kata bertukar semua you, except same company jer... sebab seorang lagi kawan akak dapat keje yg lebih baik di tempat yg menjanjikan kehidupan yg lebih baik jugak.. hmmm.. life can be soooo challenging to some people..

hopefully my fren yg kena tukar keje tu bertabahlah.. apa kah bertabah?.. well.. bersabarlah, hang in there babe!
mungkin ada hikmah yg lebih baik di situ..
whatever it is.. i will always be here to support u !!

Tuesday, January 29, 2013

langkawi family day day 3 & 4

















lepas check out, we all lepaked at my sis in law's house before our flight at 10pm..
siap pi shopping at RAM and HIG lagi, buat kali terakhir.. hehehe