Tuesday, October 09, 2012

berdebarkah kamu?

salam semua.. 
aku tak tau nak menggambarkan mcamana perasaan aku bila anak sulungku, akmal hanafi,  nak peksa harini.
pagi2 lagi aku nak make sure dia sarapan dan dapat tenaga.  dia makan cam biasa je.. cumanya aku rasa tak tentu hala.. it's a big day ok. hari peksa pertama dia PMR.  moga2 semua lancar jer untuk dia.

harap2 dia dapat jawab pmr ni dengan tenang.  semua yg cikgu ajar harap2 terpancar balik  kat ingatan dia.  harap2 Allah bagi dia imaginasi yg tinggi bila buat karangan tu.. aku dulu mmg bab karang mengarang nih mmg agak boleh tahan jugak.. cewah puji dirik sendirik tuuu.. tapi tulah kelebihan aku.. mmg buleh berimaginasi.. alhamdulillahhh.. tang tu.. semoga akmalpun sama.

bab matematik tu, umi harap dia dapat buat mcmana cikgu yuseri tu ajar.. sebijik2 supaya dia dapat markah penuh dalam paper 2.  paper 1 ko hentam je la anak oiii.. yg penting you enjoy your pmr papers.. ahahhaha.. ada ker?