Friday, June 29, 2012

berkumpul lagi

malam tadi makku buat tahlil lagi, baca yassin and buat doa tahlil utk arwah abah and yg lain2 jugak.  mak tak berapa sihat, aku pulak cuti solat, so, mak takdelah ngajak pi surau maghrib ni.  since mak dah berniat nak baca2 yassin dgn family, mak soh aku beli makanan.. aku tingat ayam golek dpn kinik ranjit tu jela.. pelagi..balik keje tadi, dah siap singgah but mamat tu soh tunggu 20 min lagi baru masak.. aku balik dululahh.. lepas hantar azmeer and aliff yg nak ke surau jugak, aku pun pi lah menuntut ayam golek ituuu... 

tak siap lagi tauu.. tunggu lagii.. mmm.. sohih ramai yg tunggu, but muka akak ni muka dah mai tadi.. maka akak dilayanlahh.. sementelah memesan 3 ekor.  huiyooo... best betul bisnes mamat tu ek.. hari2 bakar ayam, hari2 golek... abissss je ayam2 tu.  aku ingat dulu dia mula2 bukak baru jual  8 hengget .. nowadays dah 15 hengget niiii.. berapa punya maju daaa!!! 

tinggal 2 line je ayam tu padahal baru kol 7 lebih.. 


makku masak nasi planta yg sgt sedapp.. makan sama ayam golek 3 ekor.  makan lepas solat isyak.  belum tahlil lagi tuu.. hihi.. makan dulu sebab mak dah lapar katanya kan.. lepas makan baru dema baca yassin tahlil ramai2.  

lupa amik gambar semalam, ini gambar lama.. 

aku rasa kurang je, sebab kanda takde.  kena keje lagi malam ni.  semua adik badik ada, kanda je yilek.   kanda mmg rajin keje.. tak boleh salahkan dia.. mmg tanggungjawab dia utk keje lebih dan dapatkan duit lebih.. heheh.. tingat pulak semalam aku kejutkan dia bangun sebab macam dah lewat tak bangun2.. dia bleh kata.. "harini sabtu tak kejelah.."  hik.. padahal baru khamis kauu.. heheh.. kesiann kanda!! asik balik lewat malam or awal pagi.. gitulah.. keje kuat utk lelaki sgt digalakkan okey!!  

tu yg buat aku lagi sayangggg kanda ituuu..

Tuesday, June 26, 2012

lie to me?

ramai taksuka tengok citer korea, tapi ramai jugak yg layan.  aku mmg suko amek layan citer korea.  pernah sampai tido kol 2, 3 pagi nak nyudahkan assignment ni tauu.. hihi.  yg tak suka mmg takkan paham.. ko takyahlah explain sesusah kat dia.. kannn



baru2 ni aku tengok citer lie to me.  citer yg sgt menyentuh jiwa aku tau.. eh, jap.. semua citer koreapun menyentuh jiwa aku laa.. how?  dah mmg aku suka dengar foreign language yg lain sikit dari biasa2 dengar ni kan.. pastu jalan citer pun menarik laa.. kangkadang tak terpikir macik tauu.. mmm..
hero heroin takyah kata la, punya la ayu manis and hensem.. boleh cair tau.. one fren would say.. rembes la kakkk.. hik

sekarang cam suka plak tengok si kang ji hwan yg sgt kacak ini. dia ni kurang sikit je  kacaknya dari kanda i.. hik..


skrg ni tengah tunggu citer coffee house pulak, best tau katanya citer2 korea    nihh.  selagi tak abis 20 episod tu, selagi itulah... layannn

Monday, June 25, 2012

waist nipper

howdy gang...... korang tau tak apakah mende yg dipanggil waist nipper itu?

meh, let me explain to you.  
inilah dia waist nipper.. kita bagi special entry utk waist nipper sbb ramai yg perlukannya utk kesihatan dia dan juga posture yg baik bagi setiap org.  tak kira lelaki or wanita. haaa.. let's see..

waist nipper (wn) ni mengandungi 7 tetulang berteknologi tinggi utk membantu mengurangkan masalah tulang belakang spt bongkok, slip disc and sakit pinggang

bab mengagihkan lemak pulak, ia sgt berkesan mengalihkan lemak terkumpul dari bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung.  oleh itu, menghasilkan bentuk badan yg ideal you.. 

sgt sesuai utk wanita selepas bersalin bagi menggantikan barut tradisional.  sgt mudah dipakai dan sgt selesa walau apapun yg kita lakukan.

harga utk setiap keping ni bergantung kepada size setiap org ye.. ia mula dari RM676 hingga RM840 sahaja.  dapatkan harga istimewa dari saya, ok?




Sunday, June 24, 2012

dengki amat kau bedahhh...

aku baru realize why ada org yg soooo dengki with  me.  aku suka membuat apa yg aku rasa best je.  at one point mmg aku rasa  aku hot.. suka hati aku la kannn.. blog aku laa.. kau takut nak ngaku, tapi ko ngutuk2 aku yek.. dahlah ko tak mampu sgt nak beli PB pun ko hangin dgn aku .. dah tu ko nak kutuk aku bagai2.. konon2 kau la yg paling seswai dipanggil hot mama.. .. hahaha.. nak muntah!! tak heran bila aku dengar ko tak puas ati satu ketika bila aku tukar blog title aku kepada "my life as one hot mama"  ... ko cam pandang rendahhh je kan...  kahkahkah jeles la tuu.. relax la machi... definisi hot tu tak semestinya pakai baju pendek takde lengan menunjukkan tangan dan bawah ketiak.. silap2 berbulu tak trim.. hihi.. dan jugak tak semestinya pakai skirt2 pendek atas lutut pastu bila jalan buntut bergoyang akibat dah over labuh.. hihi.. tidakkkk.. pada aku tak semestinya.  pastu boobs tu.. biarlah berisi pejal okey, bukannya jatuh or kecut layut .. itu hot kah?  beraksi pakai baju mandi 2 keping and posing ngangkang tu kot yg ko nak kata hot?.. hmmm.. so the kpg punya fikiran

well.. up to you to describe your hotness.. tapi jangan dengki kat orang lain, lebih2 lagi aku.  byk benar yg ko tak puas ati kat aku ye bedah...tp musti kau susah nak bersaing, kannn..  takpelah.. ko pun bukannya sapa2 dalam idup aku, so, aku pakat ignore je lah kat ko yg sokmo perasan lawa, sexy, dah semua org lain tak setanding dgn ko kannn?  sungguh memualkan bila memikirkan kedengkian kau ituu..



pasangan yg sungguh hot di mataku!!!