Thursday, March 09, 2017

Bandung last.. day 4







































Bandung pic day 3

hari ni hari menjelajah mencari tempat yg jual kain sulam murah2 macam tulis dalam blog yg lela baca tu.  jualan di taman perumahan kopo indah.  kawasan tu pak choki tak pernah pegi, so, mencarilah kami.  sesat dan bertipon2 tanya talian hayat dia dgn kawan2 dia.  akhirnya sampai jugak.  memang berbaloi2 beb.






lela milih kasut smpai dapat sepasang kulit indon brand apa kickers.  harga pun cun sgt.  
yg lain2 pun milih gak, si puspa dapat sepasang gak kasut, comel je kasut dorang.  




bila amik pic dgn org yg tinggi2 cam pak choki ni, rasalah diri kecik sikit..  pda halllll.. ekekek.
susah dah nak cari lelaki tinggi gini kat mesia.. maybe 1 dalam sejuta?  maybe





tengok ni.. berbagai2.. tak rambang mato tataulah korang.. harga utk kain sulam ni ada dua je, rp115000 and rp135000 ikut jenis kain.  den beli sikit2 je, beli telekung jugak.  sekadar membeli melepaskan rambang mata tadi. biar menyesal terbeli .. dapat barang, jgn menyesal tak beli, teringat2 lak lagii.. ekekek.. guna je falsafah ni kalu aku shopping. ini dari bisma, kawan gengtravel lagi satu yg pi korea dulu tu.. 




































perfume perfume perfume.. any kinds, u name it they got it. they sell it they refill it. they lah semua.. wangiiiii
harga range from rp40,000, rp75,000 and rp100,000.. 





anak den si azmeer, bila msg kata umi belikan tshirt dia takmo, katanya nak gelang.. adoi, beli lah ke dia gelang.. trend gamaknya..