Thursday, August 01, 2013

lampu kelip2

salam semua.. raya tinggal 6 hari lagi in sya allah.. korang dah buat apa2 persiapan?
ada yg dah lengkap semuanya dgn mengemas rumahlah, mengecat lah, sampai mata bengkak2 tak tido tuu.. heheh.  bila tanya.. rumah ko besar ke.. dia kta tak besar, tapi dua rumah.. then buat signal kata dia ada 2 bini.. amboiii.. sonok ko berbini dua ye.. tapi kesian la ko kena cat dua2 rumah sampai mata bengkak tak tido tuuu.. ahak!!

melalut sudah..
okay back to the tajuk di atas tu.. aku ngemas umah tak lagi.. lampu kelip2 dah beli. cadar pun dah beli, cuma bulum tukar lagi.. tunggu sehari dua nak raya baru mula melenjan cadar baru.. awww.. padahal penting je cadar di hari raya?  kann?  aku mmg suka lampu kelip2 tau.. kalu kat luar2 tu ada la lampu kelip2 lip lap kat umah org time malam2 tu.. harus aku lopong mulut kagum tengok.  lagi2 kalu umah dia cantik and lampu tu pulak keliling rumah.. hai lawanyaaaa.. suka lampu la senang citer.