Tuesday, November 27, 2012

sibuk ke.. taklah.. berlakon je

ko dah nampak aku tunggang langgang, ko lagi tanya.. heheh.. aku tak marah la.. aku mengalu2kan pertanyaan kau itu..tanyalah, tanyalah lagi.. 

apa punya intro.. 
akak sibuk sesangat sibuk sebab tetiba big boss nak semua by end of the month.. pastu try by end of the week.. pastu.. adoi.. berduyun2 la keje datang .. takper.. akak suka ada keje, takdelah akak melangukkk tak tentu hala macam sesetengah org yg kejenya asik cek baju and gaya org samaada style kampung ke, style mekap org ni kena ker..check nak beli kupon makan utk 1 keluarga ker.. cek fb twenty four seven ke.. kannn?

time tak bizi.. sempat posing lagi di tepi workstation!

skrg pulak, keje 4 org kena buat dua org. akak dgn thela.  we back up each other, pastu tambah lagi 6 bosses baru nak handle, tak ke haru biru akak.. semua plak jenis yg nak dan dan tuuu jugak.. mmm..lu pikir la sendiri bak kata nabil tuh.  mmm.. dah seminggu akak stebek tau.. bukan akak suka sgt stebek ni.. tapi akak rasa sejam stebek tu lagi byk dapat buat dari 1/2 hari waktu biasa tauu.. betapa amannya bila semua aura2 jahat dan mengganggu itu sudah balik..hihihi.

ini entry ni pun akak mintak akmal bagi akak sejam guna pc. dorang bagi plak tuu..  heheh.. ye la kesian kot kat umi dorang yg cam nak mengadu kat blog.hahahha... pastu plak, punyalah lama akak tak pi mengunjungi blog2 feveret akak since akak sibukkk ini. fb pun ala2 je akak mengkomen, tu pun tru hp je tauuu.. tak sompek bonar den.. insap kojap!  harap2 keje2 akak akan berkurangan by hari khamis since akak nak amik cuti ikut kanda bercuti pulak.. haa.. tu je yg buat akak excited skrg ni.. waiting for friday to come and still dont know what's in store for the kids and myself di sana ituuuu.  cepatlah ko datang wahai fridayyyyy...

gambar dulu2 time pi berjalan kat air panas 


one more thing.. i miss my makkkkk.. dah masuk 2 minggu mak lepak2 di klang umah along and now umah angah.  call selalu tapi lain tau calling2 and being around.. mak takde nak peluk cium.. makkkk.. ha rindukan makkk.. kami merinduimuuu.. balik laaaa.. huhu.. 

mak posing dgn mi jawa di foodcourt pasar selayang