Thursday, March 08, 2012

surat layang

semalam kan.. akak dapat surat layang dari seorang ke beberapa org pompuan ni, tapi yg pasti dari orang2  pengecut kat opis akak jugaklah.. org pwc jugak, tapi mungkin  dia kurang keje or kurang senang.. tataulah apa kurangnya dia tu, tapi banyak kurang la tuu.  


rasa cam selebriti okey bila ada org buat begini kat akak.. nanti lah akak paste kan suratnya di sini.. nak lari jap pi appoinment..nantiiii






Wednesday, March 07, 2012

you must be blind

you must be blind if you cannot see that this PB business is a good business.  why do i say that?  here... look.. you can purchase anything that you desire if you have lots of money like my group leader and mentor, hanis haizi.. it's only for the month of january 2012 ok.. RM234,784.04....  mmm ..check it out!!







am so proud of her.. even if she's already at the TOP as CDM, she still works hard and work smart to make sure all her business partners achieved their goals.  she is still a nice, humble and so supportive towards me and the  others in her group, despite what she has achieved.  i am so proud of you sifu hanis.  so blessed i am in her group and really hoping that i could become like her!!



come and join me in this group of successful people, CONFIRMED you guys will succeed as long as you want it badly like ME!!




contact me suriani - 014-7242 338
email - suriani0621@gmail.com


Monday, March 05, 2012

Faedahnya ialah


akak copy pasted this from a friend's blog.. thank you so much rawlins 
Apa Faedahnya Pakai Baju Dalam Mahal Nie?
Pernah tak dengar orang cakap camtu bila sebut Premium Beautiful?
Mesti pernah kan
Apa pekdahnya pakai baju dalam mahal nie? Kat dalam je kot. Bukan ada orang nampak pun
Habis tu, nape kita beli ubat/ pil/ supplement yang mahal-mahal?
Lagi kecil menda tu, lagi la kita tak nampak kan..
Telan terus lenyap
Tapi kita sanggup berhabis kerana nak sihat kan?
Nak menikmati kehidupan dengan semaksima mungkin, ye tak?
Meh sini nak khabarkan apa faedahnya memakai baju dalam mahal nie

 Long bra

  • Cup berbentuk piramid untuk menampung payudara agar tidak jatuh dan puting dalam kedudukan betul (untuk mengelakkan kanser)
  • Menghalang lelemak mengalir ke bahagian belakang
  • Mngelakkan dari masalah berkaitan perut seperti gastrik dan ulser
  • Mengelakkan bengkak susu
  • Mengelakkan payudara berdarah
  • Menyokong payudara besar
  • Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
  • Meransang pengeluaran susu ibu
  • Mengelakkan gastrik

Waist nipper

  • Tetulang memori berfungsi untuk membantu masalah tulang belakang seperti bongkok, slip disc, sakit pinggang dan pengaliran darah
  • Suntikan F.I.R paling banyak dalam tetulang belakang
  • Sesuai untuk lelaki dan terutamanya wanita lepas bersalin
  • Memecahkan batu karang kecil
  • Mengempiskan perut
  • Menghilangkan 'stretch mark'
  • Membentuk pinggang
  • Elok untuk mencegah demam kuning
  • Mengubat lenguh kaki

Long Girdle
  • Menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut serta menghilangkan kesan strectch marksterutama ibu lepas bersalin
  • Tidak menekan ovari dan memberikan kesan hormon yang seimbang estrogen dan progestron
  • Love shape nipis untuk membentuk pinggul yang menarik dan membetulkan kedudukan
  • Menyokong rahim selepas melahirkan anak
  • Mengurangkan senggugut
  • Membantu perlekatan janin
  • Mengurangkan keputihan
  • Merawat masalah buasir

Wah!  Banyaknya kelebihan baju dalam mahal nie kan .  Dari uals beli yang kat pasaran tu jenama ***** dan jenama *****
Mahal gak kan... Tapi takde kesan kepada kesihatan uals kan.  Pastu kena berganti plak almost 3 - 4 kali setahun
Takde warranty plak tu.  Baik la uals invest beli Premium Beautiful nie.  Dah la MENYIHATKAN, MENCANTIKKAN lagi, LIFETIME WARRANTY plak tu!  Mana nak cari one-stop product sebegini?

call suriani.. 014-7242 338 or email suriani0621@gmail.com