Friday, October 25, 2013

senyum.. gelak.. tawa terbahak2




sejak join grup2 kat FB kan, hidup aku ada berubah sikit tauu.. memacam grup aku join.. sonok pulak aku rasa.. takdelah plain je cam dulu2.. hehe.. gang2 semua haru biru punya kelabu.. kepala boleh tahan.. gurau hebat2.. tak tahan harus belah nangis.. tapi aku suka pulak.. hehe..

kawan2 situ aku rasa lebih senang nak get along kot..hahhaha.. bagi idea semua pepelik yg tak boleh ko terpikirkan.. tak tergambarkan... havoc mmg havoc..

tu jer lah.. maleh nak elaborate.. yg pastinya.. aku senyum je bila baca komen2.. and sometimes aku gelak kau.. terbahak2.. haa.. hepi la kan.. lepas gak sikit2 tensen mak ni nyahhh

Tuesday, October 22, 2013

nak slim nak sihat nak melompat...




tajuk tak hengat diri.. apa ra kann... eh sukati lerr.. dah aku punya wall, eh aku punya blog aku punya citer, aku punya suker lerrr... haa.. ganaz katanya kalu aku buat gitu.. mmm nasib lerrr.. brutal su, itulah aku

nak citer apa yek.. ohhh yes, aku nak bitau badan aku dah turun berat sikit lagi.. hepi? yeahh.. ofekoz ler hepi. jeans dr. raya tu size 38 now already 36 kau.. pastu dah longgar sikit kat peha.. cewahh.. alhamdulillahhh, sukaa, lompat bintang.. tu yg aku nakkan.. nak kena teruskan usaha jgn sesuka sesangat.. but keep on and on.. cewahh.. sejak hampir setaun join gym ni in sya allah aku dapatlah layan merembeskan peluh and cuba mengempeskan perut.. dengan kawan2 yg byk beri galakan lagiii lah berkobar nak cuba turunkan berat badan.. lagi 23kg nyahh.. byk tuuu.. uih.. eh, ko pandang byk maka byklah dia jadinya.. ko pandang mudah maka senanglah ko menurunkannya su.. gitu..

well malaih citer panjang.. kita letak pic jer lah..