Wednesday, December 18, 2013

new gadget

Kanda came home quite late yesterday.  Macam nk marahpun ada kat dia sbb x bls wassap aku dr pagi.. apalah sgt angkat jari tu tulis ok .. or tulis.. saya bz.. x patah jari2 tu kanda ooi.



Emo sokmo bab x dulikkan aku tau.  Tiba2 dia bg aku satu kotak.. mcm pernah ku liat kotak ituu.. samsung punya kotak.. mm sahlah.. its kotak for samsung note.. note 3 tu.. oh my .. he has fulfilled his promise.. hmm.. sayang jugak dia kat bini tombun ( x mo sebut gomok dah) dia nii..  huk3  terharu saya tau kanda.  He knew how i saved up my money to buy d previous samseng galaxy s4 which was a very2 bad gadget coz itu brg bukan ori.. huuu..  byk gak wet den lebur.. but then.. aku bersyukur sbb if kanda can see how i love my hp coz i need to be connected with my fb.. insta.. wassup . Camera.. after he cannot be with me ( oh so over) .. tentu x tercetus kesian dia nak belikan aku note nih.  Tq kanda.  I lebiu.  Not bcoz of d note 3.. but bcoz u understood my needs (and sometimes my wants.. hik).




Monday, December 16, 2013

apa ko buat ujung minggu?

Pagi tu pagi sabtu.. aku bangun utk pi bersenam.. ehwahh.. senam konon.. jogging actually, and then pi main badminton.. inilah rutin semenjak dua menjak ni.. kalu swimming tu kono lewat sikit sebab pagi kolam siantan tak bukak lagi.. lagipun my sports mate, siti tu tak berapa gemor swimming, sejuk katanya.. sementelah dia tu takde lemakkk.. hik.. so,  kejutlah kanda jugak since dia kata nak join last week.. selepas sedar dirinya tak fit.. ahhh.. iyolah tuu.  tak maun dia join.. soh aku pi dulu.. later will fetch him up for breakfast kat pasar. ..  dah agak dah kan.. and he promised esoknya pulok.. i doubt so lah.. kah3..  

malam minggu tak ku sangka2 kawan2 sekolah mai kat umah.. deme terjah katanya..:



dari blakang, aku sendiri, noor zalina (bj merah), rozlin, norizan (tudung pink) & rozita.  
thanks lah sudi mai melawat aku dan memanjangkan silaturrahimm.. lebiu olss.



so saja la nak letak gambo2 aku jogging and badminton.. makin lama makin pandai siti pukul bola tauu.. (marah giler dia bila aku kata gini.. heheheh)












siti mmg kalu soh bergaya.. hmmm.. siap ajar aku how to pose jugak tauuu.. lebiu la siti.. dah kawan dgn dia since aku 16 lagi..