Friday, September 30, 2016

sentap

korang penah tak sentap?
tentu pernah.. sebab kita kan manusia.
kalu cemana baik pun kita treat org lain.. sentap itu tetap akan ada muncul sesekali.
aku?
aku mmg selalu ngat sentap.. biaso ngat kato org nesmilan.
sentap dgn laki selalu sangat..
sentap dgn adik beradik.. jrang kot.. ekeke.. sebab adik badik aku baik.. adui.. menipu.. mmg sentap selalu aih.. ada je tak kena di mata dorang aku ni.. and samalah dorang pun dgn aku.
adik badik  ipar lagi laa.. laki aku tu kan perfect guy, mana la aku tak sentap dgn family dia..
and kawan2.. mmg selalu la sentap.
kadang kita tanya beria.. sebab kita tatau..
mmg kita kaki gurau tapi kadang2 mai jugak angin sentap bila..
tanya byk kali tak jawab,, bila jawb pulak seakan memain2kan.. adoi
itulah selalu yg menjadi kesentapanku..
ekekeke.. takde mende sebenarnya nak tulis
kalu kita nak jaga ati kawan.. jgnlah membuat mende yg menyakitkan ati kita juga..
sekian wabillahitawfik wal hidayah
wassalamualaikum wbt..