Sunday, September 20, 2015

May the best man win

I know i ni mmg lomentik.  Tapi xde sapa nak layan kelomantikan i ni laa.  Ekekek.  I tengah layan citer "kerana terpaksa aku relakan"..ulangan kat tibitigasuku nih.  Indah tu sedang ditekel dek dua beradik tajul.. tajul zarin dgn tajul fahin.. indah lak mmg ada hati dah dgn tajul zarin si abg.. ehee.. i plak yg sonok.. bila zarin hari2 letak 1 botol perfume kat bawah bantal indah.. macik siti la tolong letakkan.  So sweet.  Berbunga plak ati i tak tentu hala tau.  Tu la dia rasa cam i ni jenis tak cukup kasih syg.. ekekekk.. mapuh nak kasih syg lagi ke su.. udah tetua cam ni jgn berangan buleh tak?  Kuang3.. nasib ler jangg.. every one deserved to feel loved and appreciated.  Walau laki dah x dulik sgt.  Lantaklah i still kengkadang rasa perlu jer sesekali jer.

Peh tu lak tajul razin ajak indah gi jogging.. wahh.. i mmg suko amat lelaki yg sportsman gitu kann?  Mana nak mbuatnya.. laki den langsung x minat sukan.. huhuu.. teringat masa blom kawen dulu.. seratus nambelas taun dulu, ada la sekali je pi jogging dgn dia.  Tak sangka langsung yg itulah first and last dia nak layan i jogging.  Takde dah pastu.  Aku mmg selalu jogging.. ajak jugak dia.. tapi manjangnya "awak pergilah.. ".. lama2 aku dah tak kuasa lagi.  Salah ke i dah berenti nak ajak dia buat apa2 yg i suka?  Sebab dah tau dah mmg takde apa2 yg boleh nak kata sama2 suka lagi.  Udah jauh beza sgt haa.. tak apalah.  Asalkan dia tak bencikan i sudahlah.