Monday, June 19, 2006

Black Monday 2


Howdy...

Hari ni boring, Od cuti, Juren plak sakit, mc. Maka, aku tinggal sesorang. Takde gengla nak makan, nak chit chat and karioki.

Sebenarnya aku takde idea nak tulis, but since it's so quiet and peaceful during lunch time, I decided to just write some thing. Teringat kat Od, dia amik cuti nak gi buat check up. Dah nak dekat bersalin ni, makin keraplah pegi kliniknya. Hope everything is okay. Juren... dia ni ngadu sakit perut since last week lagi. Check up sudah, even doktor nak bagi mc, dia kata takyah since dia baru kerja. Gitu dedicated ko yer? Hari ni dah tumbang pulak... teruk la tu.

Petang ni ada lagi trening netball. Aku rasa kalo ramai yang datang masa tournament nanti, boleh la aku bagi adik-adik yang kecil molek tu main dulu. Ye la, kalo ada ramai, kan? Aku dah mula rasa malas beb. Badanpun rasa berat je, semacam. Yang paling bengang trening ialah time balik tu! Abang pulak minggu ni kerja malam (cam guard dah sekarang). So, dia ada masa ambik aku kol 5.30 gitu, pastu dia nak kena gi kerja pulak. Jadi, nak tak nak, aku kenala tahan metro, nak balik. Huahahaa... tak sanggup beb. Last 2 trainings, i went by metro gak, rasa penat ke alah.. Sekali tu, tak dapat duduk sampai batu caves.. mati la mak kepenatan. Untuk apa aku buat semua ni ye? Boleh sesiapa terangkan sebab-musabab kenapa aku beria-ia pegi main netball. Seminggu 2 kali balik lambat, tinggalkan anak-anak kat mak yang dah tua tu? Bodoh kan? Entahlah, aku pun tak ingat sebabnya. Aku suka kot, aku enjoy bersukan ni, berpeluh membasahkan badan. Gitu?? Tatau laa.




4 comments:

  1. wei... nak basah bukan pi main netball ler... nak basah gi mandi kat sungai belakang rumah nun...

    ReplyDelete
  2. bagus la tu bersukan..bukan senang nak buang kalori..I sokong seratus satu peratus....You Know Who !

    ReplyDelete
  3. I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
    »

    ReplyDelete
  4. I find some information here.

    ReplyDelete