Wednesday, October 29, 2008

After Bali




Angie ada conference kat bali, so, bav, ahin and me dapat t-shirt sorang selai dari sana..




Saja nak show off - dey, tak baik tau tunjuk2 gini... eh.. takdelah, aku saja nak buat kenangan je, gambar ni..
Tatau bila plak aku dapat gi Bali, jadi, dapat t-shirtpun dah kira best tau!




2 comments:

  1. ko dapat baju kak? bos2 aku yg kaye raye tu bawak balik kacang je tuk kami, tu pun share..share..
    ............alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. awan..
    kita semua dapat sesuatu jugak, kan?
    hihi.. sesamalah kita bersyukur!

    ReplyDelete