Thursday, November 20, 2008

Gold miner game.. alangkah bagus kalau aku keje menggali emas semudah itu?

Lama tak menulis kat sini?


Kenapa ek? Maybe seronok sangat membaca kat blog orang lain hingga rasa tak perlu nak hapdet blog sendirik.



Sebenarnya takyah hapdet pun takper. Takde apa2 menarikpun berlaku.
Just to write for the sake of “dah lama tak menulis” gitu.



Bukan la, sebenarnya aku memang rindu sangat nak menulis. Semenjak kat umah takde internet nih, aku rasa cam kekurangan je. Bila on je lappy, aku trus carik emas bersama anak2. Tak hingat apa nama games tu, but macam gold miner tu la. Kenapa aku tak hingat?? Some times, kanda pun join. Syiok beb… heheh.. mengadap game ni sampai ke tengah malam tu, al maklumlah sekarang tengah cuti sekolah. Budak2 takyah tido cecepat, sebab takyah bangun cepat… Teruk, kan?


Aku akan on kan internet tak lama lagi. Dah signed up and dah adapun the sim card for selkom brodben, tapi katanya off line till 25hb. Kenalah tunggu activation selepas tu.
Payah beb, takde line, maka susahlah nak baca puas2 blog2 feveret nih. Lagi2 sekarang ada macam satu perang kat dalam blog2 yang ahin recommendkan kat aku. Seronok membaca.. and memang betoi la orang kata, kalau orang mengutuk mengeji orang lain, kita yang membaca selalu rasa seronok membacanya.. at least I am.


Kalu la sekali kutuk, kita dapat doposen, tentu dah banyak kita dapat, kan?

1 comment:

  1. !!!Easy Get Money!!!
    1. go to the following link; http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=tutekx Join this site. It is also free. You get paid for completing surveys over there 6$ to 4$ dollars per survey and 1.25$ per referral . have a 1 year premium account and now i am collecting some exta cash .
    2. Then create a paypal PREMIUM Account at this address. It is free; ; http://www.paypal.com or Click Here When asked for credit card details simply say cancel. You do not need to fill it . Another thing you can also use paypal money to buy stuff on ebay and other shopping sites.
    3. Thats is it. So Simple and I swear it works.
    4. I learnt this from another friend and i thought it will be good for my friends here. So I thought of helping
    5. Try Now Click Here
    =======================================================================================
    !!!Easy Get Money!!!
    1. go to the following link; http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=tutekx Join this site. It is also free. You get paid for completing surveys over there 6$ to 4$ dollars per survey and 1.25$ per referral . have a 1 year premium account and now i am collecting some exta cash .
    2. Then create a paypal PREMIUM Account at this address. It is free; ; http://www.paypal.com or Click Here When asked for credit card details simply say cancel. You do not need to fill it . Another thing you can also use paypal money to buy stuff on ebay and other shopping sites.
    3. Thats is it. So Simple and I swear it works.
    4. I learnt this from another friend and i thought it will be good for my friends here. So I thought of helping
    5. Try Now Click Here

    ReplyDelete