Monday, November 24, 2008

Sabtu punya aktiviti

Bangun lambat, eh, cuti kan.. watper nak bangun cecepat? Kanda keje, but diapun kuar lewat, aroud 9.30 gituh.


Then teringat plak, aku janji nak gi gym sebab minggu ni baru sekali gi gym.
And i also promised the boys that i will be bringing them with me.



Aku tak bitaulah ada karaoke session lepas tu, saja surprisekan budak2 tu.




Siti called kata kawan dia datang and breakfast ngan dia. Then she said the friend will be joining her at the gym and afterwards at the redbox jugak. Tak kisah la kan, as long as she can get along with me and the boys, aku okay je.



Lepas siap2 mandi, aku tengok anak2 aku dah merengsa kat luar. Dorang tak boleh naik kat tempat exercise becos that's the policy, so, dorang just main kerem and darts kat lobby je. Sian plak! Well, ini bukannya taman permainan, kan?



Amal & Ameer tekejut bila Siti tanya dorang nak pegi karaoke tak. Iyelah, memang aku tak bitaupun, kan?


Kami tumpang kereta kawan Siti gi ke Sogo and then stret to Redbox.
Seronok dapat melalak tak hingat diri kau. Even Amal and Ameerpun dapat peluang nyanyi lagu "Aspalela". Kira okaylah, walaupun dorang lebih suka gi tempat games kat sebelah tu aje.



Balik dari redbox, kami stret to makyang's house, since ada banyak masa before 3.15pm. Aku janji ngan makyang, nak gi swimming kat Siantan, but, i have to go to her house first. Then, we all kuar reramai mandi manda kolam renang awam tu!



Kalau hari tak hujan, kami still tak berenti la kot berenang lagi. But ditakdirkan, hari hujan, maka kami terpaksa angkat beg balik. Ajak makyang gi umah opah. Makan kuih and kopok leko aku beli dari simpang tiga tu.



Rupanya kandapun dah balik, diapun beli kuih jugak.
Penatnya badan. Join kanda tido until petang.



Malam kanda dapat call dari abg berahim kata semah dah nak balik from Sabah. Dia ajak gi lepak umah sham sementara tunggu semah sampai. Ada kek besday si Ilya, so we had a party laa. When Semah sampai, berbagai dibawaknya. Even some gelang kristal nak buat jual. Aku cecepat amik satu, santekkkk sangat pada mata aku.


Hari Sabtu tu berakhir dengan sangat berjaya sekali.

Esoknya, pak andak kasim dr perlis akan datang pulak...
Satu hari yang padat tentunya!

3 comments:

  1. selamat bejaya dgn gym tu..ehehe...kat entri lepas..sy ada tulis pasal exercise paaaaaling mudah utk perut
    (kalau berkenaan la)

    sgt mudah

    sgt mudah

    ReplyDelete
  2. hi anul..
    tima kasih, nanti saya cuba baca and cuba cuba..

    ReplyDelete
  3. !!!Easy Get Money!!!
    1. go to the following link; http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=tutekx Join this site. It is also free. You get paid for completing surveys over there 6$ to 4$ dollars per survey and 1.25$ per referral . have a 1 year premium account and now i am collecting some exta cash .
    2. Then create a paypal PREMIUM Account at this address. It is free; ; http://www.paypal.com or Click Here When asked for credit card details simply say cancel. You do not need to fill it . Another thing you can also use paypal money to buy stuff on ebay and other shopping sites.
    3. Thats is it. So Simple and I swear it works.
    4. I learnt this from another friend and i thought it will be good for my friends here. So I thought of helping
    5. Try Now Click Here
    =======================================================================================
    !!!Easy Get Money!!!
    1. go to the following link; http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=tutekx Join this site. It is also free. You get paid for completing surveys over there 6$ to 4$ dollars per survey and 1.25$ per referral . have a 1 year premium account and now i am collecting some exta cash .
    2. Then create a paypal PREMIUM Account at this address. It is free; ; http://www.paypal.com or Click Here When asked for credit card details simply say cancel. You do not need to fill it . Another thing you can also use paypal money to buy stuff on ebay and other shopping sites.
    3. Thats is it. So Simple and I swear it works.
    4. I learnt this from another friend and i thought it will be good for my friends here. So I thought of helping
    5. Try Now Click Here

    ReplyDelete