Tuesday, September 01, 2009

Diskusi ama temen-temen (busan amattt)

Tadi aku ngan sitishu turun 13, gi jumpa ati gts. Dah lama tak jumpa dia. Siti nak bagi ati gelang beli dari KK haritu. Kemain suka dia.

Pastu kami borak2. Update where to go for buka puasa and everything yang terlintas di kepala. Ati citer pasal kasut crocs dia. Pastu kami citer pasal siti yang mak dia soh dia kawin cepat2 dalam bulan puasa ni, supaya bila raya, dah dapat bawak Wan (bakal suami) dia balik kampung beraya bersama2. Sian dia. Halangan dia cuma Wan tu takde masa nak pi settle things sebelum nikah. Tu je.

Pastu citer tudung pulak. Tanya2 tudung beli di mana, berapa harga. Serik dah nak beli mahal2 sedangkan buleh dapat yg ala2 dengan harga yg lebih ekonomi. Apa lagi ek.. oh, citer pasal ke mana nak berbuka puasa. Ati nak buka di satu restoren kat Sogo near the food court tu. Si siti plak, nak buka puasa ngan kawan2 dari ofis lama dia, teknip, kat restoren kabul near here. Best laaaahhhh dorang makan hari ni. Aku ni tak tentulah apa nak dimakan lagi nih. Janji dapat sampai rumah and masak nasik cukup. Yang lain, acik malaih nak pikir dah. Aku bajet2 kanda sampai dulu and prepare apa2 yg patut, tup tup, dia kena keje OT. Tu yang jadi malesss sangat. So, buat ala kadar je. Yang penting dah sampai di rumah, kan?

Jumaat ni, insyaallah, aku and gang akan berbuka di restoren nelayang, titiwangsa. Bunyi cam best, rasa tatau lagi..
gambar2 ini tidak ada kena mengena dengan entry ini, just nak tunjuk kami suka bergambo, hiks!

No comments:

Post a Comment