Wednesday, February 24, 2010

Poc oh pocot

Haaaa.. semalam kan.. aku ni dengan selambanya telah terima jemputan akak ku Am utk join dia aerobik kat kawasan umah dia. Bayar 5rm tiap kali join.. best gak.

Bukanlah aku tak pernah aerobic, mmg aku kakipun.. since kelas aku dah dicancelkan due to kurang kaki, maka aku redha je la dengar briskwalk aku di kala subuh tu.. ahaks. Tapi, malam tadi, kol 9 malam lebih, aku mula menari lagi.. this time with my new gang pulak kat Astana apartment, tempat Am tinggal. Best... kuar segala peluh jantan pondan tauuuu...

Last 20 minutes tu, ada poco2 beb. Korang kata aku jakun, katalah, mmg aku tak pernah berpoco2 sebelum ni, tatau langsung, tengok orang tu biasalah, buat sendiri, mmg last nite was my first time. Terharu tau.. at last i dapat gak poco2.. haaaa...

Kalu selalu2 buat, i hope, insyaallah, badan acik akan kurus tak lama lagi.. u all jangan makan ati tau, kalau i lebih slim dari kawan i yg perasan dia slim sangat tak hengat ituh.. hehehhe.

2 comments:

  1. dear cik put3imaneisya..
    susah tul nak eja nama dia nihhh..

    meh la kita sesama, Astana apartment, selayang, 9pm,every tues and wed.. rm5 per class!
    lagi ramai lagi meriahhhhh!

    ReplyDelete