Wednesday, October 20, 2010

tah apa2 punya bangkai

aku seronok cuti, 5 hari aku cuti.. janganlah jeles
kakak aku ngan adik ipar aku semedang jeles bila aku cuti..
ater, cuti deme udah abis.. salah aku ker? jumaat sabtu ahad isnin selasa... huih lamaaaa, katanya.

well, bukannya aku ke mana2 pun, just lepaking at home, buat apa2 yg patut je..
jumaat tu, kaki teman.. bahagian lutut teman belah kanan, udah bengkak sebab aerobik malam rabu tu hari.. kamis pi keje dengkot2, jumaat idaklah teman nak paksa kaki tu menderita... so, teman amik cuti rehatttt.. chewahhh!

hari senin and selasa barulah teman bebetui cuti.. so, all and all 5 harilah teman bersantai kat umah.

well, memang syiok melayan kerenah anak2 tauuu.. deme gi sekolah je, akupun melayan la pulak games kat kemputer lagi.. ada ke kan? kakak aku pelik bila aku main komputer games, dia tak buleh katanya, tapi aku ok, aku sukaaa sgt games, tak kiralah dah tua ke apa ke kannnn? ko tak suka, takkan aku tak boleh suka, ye tak? pastu lipat kain sambil layan tivi. tv1, 2, 3 sampai semua channel yg ada sementelah aku takde astro, kan. dua harilah jugak aku tengok siti kelembai siaran siang kat tibitiga.

dah hari ni, kena masuk keja la balik, aku suka? well, aku redha, sebab tak amik cuti till friday, kenalah sambung keje. lagipun aku suka jugak keje aku ni.. mmg feveret. hihi.. hati kena suka, baru bersemangat keje..

bila dah cuti lama sikit, barulah refresh sikit pikirannnn...
macam2 kisah aku dengar pasal macik nih.. eeeiiii tak tahan, mmg sohih selama ini, dia ni sakit mental rupanya!

No comments:

Post a Comment