Monday, February 14, 2011

otak kanan boleh jana duit

semalam kan, aku gi kursus..
kursus apa?
apa lagi, kursus nak perbaiki diri laa... nak jadi jutawan haaa... kau ada pegi.. takde lagi kan?

jangan takut.. aku berusaha ni.. kalu tak menjadi jutawan, jadi kaya rayapun sudahlah.. kan?


dato stapa, mentor aku tu kata.. dia susah jugak mula2nya.. nak mencapai tu.. skrg ni, dia sendiripun dah lahirkan lebih 40 org jutawan kat DCL.. jadi.. mmg buleh dicapai la tu..

aku sekarang nak kejar bonus rm20,000 ni..
kenapa.. tak percaya? takpe..

woi.. bonus aku bukan cam org2 bekerja tu, bonus aku ni, DCL bagi tiap2 bulan weh.. seronok tak? bukan susah.. cuma memerlukan ilmu je nak buat sesemua tu.. aku sukaaaa...


sapa nak kaya cam aku???
meh aku tunjukkan cara dari a sampai z..
so, apa lagi, pick up your fon, call me at 014-7242 338 (su aka macik leha)

No comments:

Post a Comment