Monday, August 08, 2011

juadah berbuka semalam

entry kali ni kita citer pasal makanan nak.. saja lah.. akak kan suka makan.. ehehhe


semalam kan, akak borak2 dgn kanda tanya apakah juadah nak disediakan.. dalam hati akak dah terbayang nak makan spageti, tapi akak nak tengok kot2 kanda ada link dgn apa yg akak pikir.. tiba2 kandapun bagi suggestion spageti la jugak... hmmm... korang tengok betapa samanya kami berdua tauu... i can read his mind, he can read mine also.. nice kan?

senang la akak nak sediakan.. anak2 tu ngikut je.. selalu kita buat special utk anak2, but since hari cuti, kanda ada, buat special utk kanda la pulak.. akak suka kalu kanda suka.. hmmm..

kamipun pi lah sopping membeli bebarang dapur and all.. carilah semua yg perlu.. bukan susah manapun, buat spageti segera je... yg penting akak yg buat, kan? rupa2nya prego yg dalam botol tu kan, takde tanda halal you.. mmm, yg dalam tin ada pulak.. pelik tak? susah2 akak beli brand kimball je, pasti ada tanda halalnya.. puas atiku!! jgn main hentam je kawan2, tu semua kita nak makan, kita nak bagi keluarga kita makan.. penting sgt utk memilih yg halalan toyyibah!!


jangan risau, lepas makan sakan spageti tu.. akak terus amik inte-cleanse utk membuang semua toxic waste and lemak minyak segala bagai.. hahahaha.. suka produk2 DCL dan cara dia menjaga kita kan.. makanlah banyak2pun nanti semua yg tak jadi darah daging, akan keluar you.. alhamdulillah.. akak jamin!! yg penting sekali, banyakkan minum air masak selepas buka tu!!




korang nak try inte-cleanse? ramai guna utk kurus semula dan maintain kurus jugak tau.. baik utk migrain jugak.. harganya cuma RM48 sekotak, 20 capsule..

contack akak, 014 - 7242 338, mudah, kan?

4 comments:

  1. Saya suka makan INTE-CLEANSE...nak lagi..nak lagi...

    ReplyDelete
  2. akak pun suka.. nak jugakkkk.. hik

    ReplyDelete
  3. setuju, makanan akan jd darah daging. wajib cari yg HALAL.

    ReplyDelete
  4. ya izman.. benar, tima kasih setuju denganku!

    ReplyDelete