Monday, September 19, 2011

genius

mak2 selalu nak anak2 jadi pandai, jadi dengar kata, jadi terror dalam sukan.. jadi super lah katakan..






cer kita pi kat sekolah.. jumpa ngan mak2 tu.. and tanya dorang.. anak akak tu dalam kelas no. berapa periksa? dalam kelas dapat top 5 ke, or top 10 or even better, adakah anak akak dalam top 3 in class? jaranglah ada yg nak ngaku anak dia dah bagus, kan.. mostly they will just say.. anak2 saya ok je.. ada ramai jugak yg kata.. entahlah anak akak tu.. cemana la dia belajar...





haa... masa tu la kita boleh recommend.. e genius and d genius.. utk meningkatkan fokus dan menaikkan tumpuan anak2 serta menghilangkan stress dia belajar.




nilah yg akak recommend and anak2 akak sudah terbukti berkesan menggunakannya.





harga d-genius - 12tahun ke bawah RM39.50 (harga RN29.50)


harga e-genius 13 and dewasa RM48.00 (harga RN38.50)


akmal anak akak yg sulung, 14, dah nampak sgt perubahannya.. from top 20, sekarang dah turun top 5 you.. suka tak? anak kecikku, azmeer, 9, dari top 20 jugak.. (biasa2 je).. skrg dah mula naik top 10, dah banyak dapat A tauu.. walau saingan sengit.. at least boleh nampak perubahannya!!


so, mari kita beri kelainan pada anak2 kita dan kita bantu mereka

dgn memberikan e-genius pada mereka..

call kak su, 014-7242 338

1 comment:

  1. MMg benar2 berkesan kak produk ni..terutama sikecik SARAH MIA..baru stahun sbln..semua dia nak buat...

    ReplyDelete