Thursday, October 06, 2011

lelaki dan bidadari

hi gang..

pagi2 lagi akak dapat sms dari seorg anak muda, aizat namanya.. bertanya masalah kesihatan.

akak ingat nak tanya kesihatan dia.. tapi dia nak tanya pasal bidadari.. so, akakpun kata bagus utk org pempuan, nak belikan utk isteri ker?


aleh2 dia belum kawen daa.. kata dia dia baca kat website akak nih.. pasal bidadari.. gefren dia yg bermasalah, sakit wanita.. iaitu peranakan dia dah jatuh dan dia sering hadapi sakit di bhgn bawah tu.. dia nak tau if bidadari boleh membantu..


haaa... inilah dia salah satu kehebatan bidadari.. akak bitau dia, insyaallah bidadari boleh membantu..





wahhh... lelaki2 sekarang, sudah mula membantu wanita.. even belum jadi isteri diapun lagi... dia dah cuba nak tolong.. suka org cam ni kan?



call kak su, 014-7242 338

utk penerangan lanjut atau apa2 pertanyaan!!

2 comments: