Friday, October 21, 2011

tak salah berbelanja utk kecantikan dan kepuasan diri sendiri

ramai yg kata dia menjaga penampilan diri utk menarik hati suami, kasi suami sayang.. adoi..

pada akaklah.. apa yg kita buat, biarlah kita buat utk diri kita sendiri, biar kita rasa cantik, biar kita sihat, biar self confidence kita tinggi, biar kita senang bergerak sebab kita takde masalah kesihatan, biar kita nampak cantik dan disenangi semua...

Allahpun sukakan semua yg cantik dan indah... kita kena ikut sebab itu.. baru berkat..takyah buat utk org lain... laki kita ni, mmg suka sgt kalu dpt bini yg cun melecun, yg perform baik punya di katil, yg pandai mengambil hati.. so, kecantikan tu cuma sebahagian je. tak semua pompuan cantik bahagia jugak perkahwinannya.. itu fakta.. lawa2 cam abby abadi pun, laki dia buat hal jugak.. ye tak, cer tengok nora danish, berapa punya cun dia tu.. dah takdir dia bercerai, menjanda jugak dia..






so, baiklah kita sebagai wanita ni lebih menghargai diri kita sendiri.. anggapkan kita ditakdirkan utk menjadi cantik, kuat dan rajin kerana kita ada tugas yg nak kita laksanakan.. kalu kita sihat walafiat, barulah kita senang menjaga keluarga...



akak rasa ramai yg setuju.. biarlah kita cantik utk diri kita sendiri, bukan utk suami atau sesiapa saja yg lain.. amacam? kalu nak tau how set jelita anggun boleh menyihatkan kita dan segaligus mencantikkan kita luar dlm.. hubungi akak utk dapatkan set anda sekarang...






harga set ini RM234.00


harga rakan niaga cuma RM185.00


call or sms kak su bidadari - 014-7242 338 at any time for order or consultation!!

No comments:

Post a Comment