Friday, November 18, 2011

aduhai kanda sayang


harini is a special day for me and kanda... kami nikah 16 years ago on this date. so, akak nak amik kesempatan utk wish myself and my hubby.. happy anniversary ... and kanda, i will always treasure and luv you.. rasa cam baruuu je lagi kita kawin, kan???


16 tahun kita dah kawin kanda... ada ramai lagi yg belum rasa nikmat berumahtangga.. tapi kita sudah... hehehe... alhamdulillahhh

so, this entry is kind of specially dedicated to my kanda...





ini akak copy paste dari blog business partner akak, puan ina b' bidadari.. akak suka sebab akak pun rasa perubahan pada suami akak jugak lepas dia mengambil aduka..















Isteri yg bijak tentu sekali mahukan yg terbaik utk suami...Hadiahkanlah mereka dgn ADUKA..minuman berkhasiat yg mengandungi herba2 terpilih khas utk lelaki..antaranya tongkat ali, akaar ginseng, ubi jaga, sireh, ekstrak kurma dan lain2...Ianya berkesan dapat membantu:-




  • Tonik segera untuk tenaga lelaki



  • Melancarkan perjalanan darah


  • Menstabilkan sistem imun


  • Melegakan sakit urat dan pinggang

    Kaya dgn anti oksidan


  • Membantu untuk awet muda


  • Mengurangkan tekanan mental


  • Mengelakkan masalah kardiovaskular

Mereka juga perlu dimanjai dgn produk hebat ini...Pastikan mereka sihat agar dapat menunaikan tanggungjawab mereka utk memenuhi keperluan anda sekeluarga..Amalkan hari ini utk kesejahteraan hidup yg lebih bermakna...





call kak su 014-7242 338


2 comments:

  1. I like this entry..more from u kak su..yes..u can do it..:-)

    ReplyDelete
  2. heheh.. copy pasted from yr entry actually.. cuma tambah2 photos je..

    thanks for supporting our bisness ina!!

    ReplyDelete