Monday, April 02, 2012

pameran pengantin

howdy peeps..are you all happy with your body line?
ahak ... sibuk je akak nak tau kenapa?
yelah, kalu kita sihat, tentu body kita sama2 sihat yek?
kan katanya health is wealth gitu.. 

pic thanks to beautiful2u.blogspot


ada je yg bizi body kat opis akak ni.. ajak share busines takmau, tapi buleh sibuk2 nak tanya.. ada ke jual set? berapa byk dah jual.. eeeiiii.. sibuk dowh.. bebal.. ko nak tolong promote tu takper gak, ini tak.. lain macammm jer.. hik

orait, let's talk business.. sapa nak nikah / kawin dalam masa terdekat ni or in 1 year or more, or masih berbincang2 dan pasti nak kawin.. dijemput sama2 memeriahkan dan mengambil peluang membeli set Premium Beautiful dengan harga yg sangat istimewa di booth kami di:

- Pameran Pengantin 
-  di Dewan Perdana, PICC Putrajaya 
- on 6 to 8 april 2012 (jumaat hingga ahad) 
- waktunya 10 pagi till 9 malam
-  masuk percuma

kami menawarkan harga terbaik sempena pameran ini.  


kepada bakal para pengantin, ambillah peluang ini utk mendapatkan faedah2 dari PB seperti:
  • membentuk badan anda menjadi lebih menarik (instant effect)
  • pemakaian baju pengantin yg almost perfect kerana badan anda telah nicely curved
  • mengempiskan perut (takde lagi tayar spare or geleber di tummy)
  • bagus utk detoks
  • mengurangkan berat badan... paling penting nii
  • bagus utk menyeimbangkan hormon 
  • bagus utk tulang belakang dan postur badan (masa bersanding)
  • bagus utk me"regular"kan period (sgt penting utk family planning youu.. hehe)
  • migrain
  • keputihan
  • mengurang dan menghilangkan stretch marks
  • anda gembira, bakal suami juga akan gembira.. (paham2 kann?)
  • sgt berguna bila dalam pantang selepas melahirkan demi mendapatkan bentuk badan yg ideal semula serta penyembuhan rahim selepas bersalin



wow.. byk sangat faedah PB utk bakal pengantin nih.. so.. apa lagi?
nak tau lebih lanjut sila ke booth pameran kami, okey?

No comments:

Post a Comment