Friday, September 07, 2012

letih

salam semuaa..

apa kabar korang semua?  akak sihat2 je cuma dtg penyakit malas.. bukan malas keje yer.. malas menghapdet.. bak kata kawan tu.. ada ke sapa nak baca blog aku nih.. heheh.. mak tak kesah nyah.. mak jugak yg baca nanti.. takper.. mak mmg suka menulis merapu.. hik!

semenjak dua tiga menjak ni badan asik letih je.. bila balik keje mulalah rasa bahu and tengkuk ni kerasss je.. rasa cam ada batu or batang besi dalam tu.. sakit dowhhh.. bila nak tido, mulalah akak tambalkan salonpas.. tiga pat keping kat situ.. baru dapat tido dgn lega sekali...  rupa2nya kanda pun sama gak.. dia pun mintak nak tampal jugak salonpas kat blakang dia sebelum tido, baru boleh tido lena sikit... baru tau kehebatan meningkat umur ni kan?  itupun nikmat jugak ya allahh.. akak bersyukur dgn nikmat umur panjang till macam ni.. ada jugak tak lepas umur 40 tauu..alhamdulillah syukurrr..

maybe badan akak ni sakit lebih kepada keje dgn komputer banyak, and tangan tergantung kat meja bila buat keje kot.. satu lagi sebab tido kat tilam yg menenggelamkan badan akak .. bukannya tilam air, tapi tilam yg springnya sudah tak berfungsi baik.. ahahahah.. kelakau.. mmg tenggelam beb.. bila bangun pagi, itu tilam sudah bentuk badan akak, letih la jadinya.. sebab tak betul2 support badan comel akak  ni..  

eh tulah dulu utk kali ni.. cubaan utk mem"paste" gambar tak menjadi laa.. letih cuba..
till next time.. selamat menjalani ibadah dan selamat berhari jumaat gang!!







No comments:

Post a Comment