Friday, December 07, 2012

tak larat

lama tul tak update blog.  kalu akak tak update tu bukan maknanya akak takde idea..tapi sebab akak tak larat giler la tuu.  sungguh tak larat.  demam selesema and batuk beserta dgn "my blood goes upstairs" bak kata julie dahlan dalam citer dulu2 tu.. buatkan badan akak jadi lemah sgt.. tak larat nak bawak badan pi keje tau... paksa diri je at one point tu...  ngadu jugak kat ira shira.. bila akak kata ntah2 symptom2 menopos kot.. dia gelak jer!!  mmg la kan.. huhu.. baik aku sedar diri awal2 supaya dapat bertaubatttt.. hik!!

okeh.. back to the topic.. mmg akak tak larat few weeks ni.  kalu tidak berapa banyak benda akak nak tulis ni.  pasal family day ofis akak yg kecoh semua org nak bawak semua keluarga dekat dan jauh.. hihi.. pasal percutian keluarga kami yg cuma dalam negeri saja, pasal kanda nak pi company trip dia ke phuket dgn gosip pasal office scandal.. and so much more.. 

haa tu baru tajuk2 je tau.. bulum citer satu2 lagi.. harus berjela.. cukuplah dulu ni.  letih nak lap hingus akak yg asik nak meleleh sambil mata nak tertido kena ubat.. hihi. ngenangkan nak cover citer adam hawa yg baru dapat till episod 56 tu yg akak cekalkan hati ni .. cewahh.. sib baik akak dah cuti emergency harini. anak2 plak pi solat jumaat, mak kat depan tido jugak sebab letih merentas desa dgn aku menyudahkan tugas2 sepatutnya.  dapatlah akak tulis sebaris dua.. ha kau.. sebaris dua dpt lah 3 perenggan.. 

eh, sebelum lupa.. harini harijadi kanda.. sayang kanda.. malam ni nak belanja kanda makan malam special, makan apa yek..nanti pikirlah.. ok ye, babai!


on our honeymoon.. acahmakngahhh




No comments:

Post a Comment