Friday, March 02, 2012

anak2 umi

anak2 korang kan... pernah tak tanya.. umi gaji bila, berapa haribulan?
kalu dah gaji, bila kita nak pegi beli tu ni, tu ni.. ada tak?  lagi sejak ayah join RAM holdings ni.. ayah gaji cepat dari umi.. wahhh.. lagi dorang suka.. dah letih mintak duit ayah, tanya umi plak.. hehehe..


azmeer nak jadi pelumba kereta F1 katanya

anak aku cukup pihatin tau.. bila ayah gaji mi?  bila nak makan kat situ sini... mmg dia tau kot.. ayah umi dia keje kuat2, bisnes kuat2 nak bagi depa senang kemudian hari kot.. but tulah.. kadang2 aku yg tension tau.. apalahhh dia yg buat berkira2 income yg aku dapat.. heheh.. ini azmeer, bukan akmal.  akmal sikap dia lain sikit.. sementelah dah remaja ni, kan.. dia lagi suka layan borak dgn ayah jer..


suka jugak buat anak2 ni jadi motivasi kita keje lagi kuat.. cari rezeki lebih kuat.. sebab kita tau.. utk mereka dan keluarga kita jugak. adik selaluuu je kata.. umi ni carikan cikgu abang tution, ameer takyah belajar ke?  ameer pun lemah gak matematik. hehehe... nak belajar la ye.. mmm.. suka aku mendengarnya.. 



aku carikan akmal cikgu tution mai ke rumah just to tutor him on maths saja... anak aku dua2 bijak pandai.. just nak tambah lagi jer.. tu yg bagi special tution at home tu.. hahah... jgn makan ati.. anak2 aku mmg special aku layan.. abis, anak aku, kan.. takkan korang pulak nak kuarkan sesemua tu, ye tak?.. bukan apa.. kalu pi kelas tusyen kat luar tu, ramai dah ngadu tak buleh tumpu gak, sebab ramai.. macam kat skolah la jugak.. 40 org lebih satu kelas, mendenyer ko nak fokus.. unless ko pandai amik hati cikgu dan tanya sorang2 and dapat apa yg ko mau.. ada ke anak aku gitu.. idakkkk, aku tau benau.. so.. inilah caranya... baru nak PMR je.. but tu jelah yg aku boleh buat special utk akmal, my eldest son!!



letih gak taip laju2.. hahaa.. enuf for today.. will write some more soon.. on my progress on premium beautiful!!

No comments:

Post a Comment