Monday, January 07, 2013

rajinlah sikit cik leha oiiiii

yuhuuu.. it's been a while kann.. since akak last tulised.  well, akak ni bukanlah rajin mana orgnya.. unless i need to stress out something, then only i take the time and energy to do it.. kahkahkah.. why do u need to explain cik leha oiiii?  ye lah.. nak tulis harini pasai apa tak tau lagi.. but aku pikir nak semakin rajinkan diri menghapdet blog yg kucar kacir lagi sememeh ini..

esok akak dah mula cuti.. planned long time oredi this one.. since early 2012 gitu.. eh, time tiket murah tau.. pegilah beli and inilah masa nak peginya.. adoi, at last sampai gak masanya kan.. in syaa allahhh esok, ok, esokkkk.. can wait!!  acara kekeluargaan katanya, in the letter i wrote to my sons' teacher at school... benar segala2nya ok?

sebenarnya hari2 akak nak buat entry nak citer berbagai2, tapi tulah.. tak kesempatan.  asik berebut pc dgn akmal, anakku yg pakar game and pakar ntah apa2 lagi tu.. i hope he gets to be what he wanted to be one day... coz he's sooooo talented for a 15 year old kid... hahah.. anak sapa ye tak? matilah nak kata aku rajin muji anak2 ku.. well.. anak aku dowhhh.. ko ada anak, pls say sometin nice to yours pulak, ok?

since pc tu ayah beli utk dia, with all the gadgets, maka umi nak gunapun kenalah buat apppointment and see if he's not that busy.. adoiyaiii... tu yg mak rela takyah buat entry, biar je.  mak pikir mak shd get one laptop for mak's own use laa.. letih dah bagi can kat anak je all the time...

kanda.. what say you? jommmmm sopping lappy memurahhhh

No comments:

Post a Comment