Wednesday, March 20, 2013

berdenyut

aku kuatkan ati jugak lepas seminggu cuti dari solat ni.  aku nak solat cam biasa balik starting zuhur tadi.  punyalah sakit bila duduk antara dua sujud tu ya allahhhh...  lepas solat tu, mmg berdenyut2 lah penangan sakit lututku ituuu..

semenjak dua menjak aku sakit lutut ni, aku mmg dok kat kusi je solat sbb tak tahan sakitnya kalu terlipat.. OMG.. hanya yg pernah mengalami saja yg akan paham.  nampaknya malam ni back to the kusi la kena buat. 

berdiri dua kakipun tak sama perasaan macam dulu

ntah sampai bila aku akan sakit begini.  gympun aku dah "suspended" kan dulu sebulan.  agak2 by that time dah elok ker?
kadang2 rasa cam dah baik, kadang2 sakitnya walau dok diam2 pun terasa nyut nyutnya.. sabar ye.. allah menduga aku ni.. sabar bebanyak!

baringpun sakit esp. malam nak tido


2 comments:

  1. harap2 dengan makan collagen power tu kaki ko akan cepat baik dan muka ko akan cantik with dagu runcing ala umi aida and idung tirus, bibir juih cam kak pah. hahahha

    -pompuan bibir tebal with no injection-

    ReplyDelete
  2. dear anon (pompuan bibir tebal),

    tima kasih sudi komen
    akak cuma ikhtiar nak sihat je, in sya allah kalu sihat, baru cantik tu dtg sendiri .. ahak, berangannnnnn

    ReplyDelete