Monday, December 16, 2013

apa ko buat ujung minggu?

Pagi tu pagi sabtu.. aku bangun utk pi bersenam.. ehwahh.. senam konon.. jogging actually, and then pi main badminton.. inilah rutin semenjak dua menjak ni.. kalu swimming tu kono lewat sikit sebab pagi kolam siantan tak bukak lagi.. lagipun my sports mate, siti tu tak berapa gemor swimming, sejuk katanya.. sementelah dia tu takde lemakkk.. hik.. so,  kejutlah kanda jugak since dia kata nak join last week.. selepas sedar dirinya tak fit.. ahhh.. iyolah tuu.  tak maun dia join.. soh aku pi dulu.. later will fetch him up for breakfast kat pasar. ..  dah agak dah kan.. and he promised esoknya pulok.. i doubt so lah.. kah3..  

malam minggu tak ku sangka2 kawan2 sekolah mai kat umah.. deme terjah katanya..:



dari blakang, aku sendiri, noor zalina (bj merah), rozlin, norizan (tudung pink) & rozita.  
thanks lah sudi mai melawat aku dan memanjangkan silaturrahimm.. lebiu olss.



so saja la nak letak gambo2 aku jogging and badminton.. makin lama makin pandai siti pukul bola tauu.. (marah giler dia bila aku kata gini.. heheheh)












siti mmg kalu soh bergaya.. hmmm.. siap ajar aku how to pose jugak tauuu.. lebiu la siti.. dah kawan dgn dia since aku 16 lagi..

No comments:

Post a Comment