Tuesday, September 12, 2017

separuh masa

Dulu kan telah diberitahu
Jgn mengganggu di hujung minggu
Nanti dia kan tahu
Rahsia kau dan aku

Kita sudah sama setuju
Berjumpa hanya bila perlu
Kerana kita sudah punya
Teman istimewa

Hanyalah kekasih separuh masa
Separuh lagi cinta utk dia
Janganlah kau meminta lebih
Daripada itu

Hanyalah kekasih separuh masa
Dari senin smpai jumaat saja
Jgn pula kau mengharap berdampingan
Selalu denganku

Jika kau tak terima khabar
Berarti dia ada di sini
Jgn gatal meninggalkan pesan
Curiga dia nanti

Tak perlu kata2 manja
Itu sudah sering ku dengar
Dari dia yg masih tidak tahu
Adanya dirimu ohhh

ku akui ada
sesuatu antara kita
tetapi kutahu bukan
seperti biasa ohh

-the lima-

camnilah bila dah keboringan.. kojo melambak.  aku skrg buat special project for 2months.  no more the usual jobs.. ini special one.. doakan aku berjaya ok?  tadi meeting dari kol 12 till 2.30, pening mikirkan how la tu survive dan cuba nak menaikkan semangat keje bila semua keje buat pun still dicari yg salah jugak.  hidup harus diteruskan.

tulis lirik lagu je lah sambil buat blog. takde idea maa..
lagu tu sgt popular satu ketika dulu.  sedap liriknya, especially bila dia kata, "jgn gatal meninggalkan pesan" tu.  i am sure perkara begini biasa zaman ni.  dari dulu2 pun dah ada sebenarnya.











No comments:

Post a Comment