Thursday, May 18, 2006

Siti Noor Suraya turned 20

18 May 2006 11.45am

Hari ni besday Siti Suraya, my niece ke 20. I called her last night. Soh dia balik umah opah, opah dah rindu. Opah nak buatkan pulut kuning sempena hari jadi dia ni. But, siti kem salam je kat opah. Dia kata tak boleh balik lagi, kerja banyak sangat, balik kerja letih pulak. Takut nak call opah, takut opah sedih, nangis kat telepon. Apa tak sedih, dah lama benar tak balik jumpa opah. Even her mother pun gitu... Susah nak balik, ekonomi tak mengizinkan. Bunyiknya macam duduk kat Jakarta ke mana, tapi cuma kat Port Klang jer tu. Eh, aku belum call mak lagi nak bitau pasal siti, tentu mak sedih lagi.

Adios..

No comments:

Post a Comment