Wednesday, December 06, 2006

Ladies' day out


Thursday hari tu 30 Nov 2006

Maybe we can call it momma's day out kot, as semua yang keluar ngan aku ari tu emak-emak orang belaka, siti zen and makyang. Kami pegi berjalan-jalan, makan-makan dan borak-borak sambil cuci mata. Tempatnya di Suria KLCC. Macam takde tempat lain, but di situlah tempat kegemaran siti, tah kenapa aku ngan makyang tak boleh nak kata NO plak. Maybe becoz kami pun "teruja" bak kata Od, untuk sama-sama ke situ dan merasa kesibukan kompleks itu di hari hari cuti sekolah ini. Hmm... aku jadi bengong bila jalan ngan makyang. Even siti pun segan. Eh, memanglah siti tu orang yang pemalu, gitu. Seswai jadi kawan aku yang tak berapa pemalu ni, jadi pelengkap diri gituh. Merapek lagi aku nih.

Lepas makan dibelanja siti, kami gi TGV cari tiket wayang... kengkonon ada ati tu nak tengok "cinta". Bukan senang first day showing nak dapat tiket lepas dia punya promosi kat tv, bukan main sakan laa... Makyang punya beria, akhirnya dapat tengok Denzel jer! Nasib baik aku punya feveret, si Denzel tuh, kalo tak, tentu aku pakat tido macam last time jenjalan ngan siti tu. Anyway, the show was great, a 7 out of 10. Cool, but i like the story becoz no such thing in the real world.. america memang selalu buat orang amazed with their technology (in the movie most of the time, dengan satelite, dengan all the gadgets tah aper-aper) padahal dorang nak buat spaceship naik seinci dari bumipun still tak mampu. Aku tau Jepun lagi terror, hik..

cerita pelik tapi menarik...


Abis movie, klangkabut makyang buat announcement kena balik, takut lupa diri katanya...


Hmmm, bukan ke kita semua janji tadik nak minum kopi dulu sebelum kita balik and continue with our every day life?

She kept reminding herself (agaknya laa) what to do, what she always do.. bla blaaa blaaaaa. Letih la beb!


Then i remember........... tu la sebabnya aku jadi gini ari tuh ... tobat beb! Aku takmo kuar lagi ngan pompuan tu!!

No comments:

Post a Comment