Tuesday, December 26, 2006

Merajuk



Aku bengang sangat nih... Tak boleh nak simpan. Rasa bengkak dalam dada nih. Dia bilang aku suka nyampuk bila dia cakap on henfon, macamnyer aku tak boleh nak biarkan dia sendiri. Ohhh... sekarang ni semua benda tak betul jer. Masak lambat marah, hangin, rumah sepah, hint hint kat aku cam aku ni tak wat kerja and now, aku dah suka menyampuk pulak.

Aku menyampahlaa. Aku cuba buat yang terbaik, tapi.. manusia mana ada yang perfect, kan. Hati aku terguris sangat bila dia buat aku gitu. Aku ni dah jadi bebal nih. Rasa cam taknak layan dia lagi. Biarkan jer dia sensorang, buatlah apa dia suka. Aku takmo tegur and only will respond if questioned. He's always the good one. I am the only person with mistakes.

Biar dia rasa, orang yang suka menyampuk ni jadi gini sebab dia tu tak peka. Buat benda bodoh and harap orang will accept you all the time. Crap laa. Aku nak buat bebal gini sampai bila? Biar aku puas hati dulu. Kita tengok sapa yang tak sedar diri! Benciiiiiiiiiiiiiii!

2 comments:

  1. jgn rajuk lama2 nanti cepat tuey...hehehe

    ReplyDelete
  2. Hello? Itu Pagi Di Era bersama K & K ke? Arr... ada orang nak lepas geram ni, saya sambungkan panggilan ye?

    Hehe...stay cool, babey...

    ReplyDelete