Thursday, April 19, 2007

Cuba dan cuba lagi

Baru-baru ni aku ada satu kegilaan. Menjadi kaya melalui internet. Tatau whether it will work or not, but, kalau manjadi, aku akan canangkan kat semua orang yang berminat.

Sebenarnya, aku dah penat kerja. Nak relax and makan angin jer. Boleh??

3 comments:

  1. Deyyyy machaa...mau kaya thro' internet kar??? Lebam nak tunggu tuh. Baik kor cari jalan lain, internet ni buat sampingan jer.

    ReplyDelete
  2. Yo la ni, sampingan la ni beb...
    Den takleh lagi boronti kojo copek cam kauuu tu!!
    Tapi, cemano pun, borilah sokongan kek den nihaaa! Huaaaaa...

    ReplyDelete
  3. woitt! nak kayo sonang jer. tak yah masuk internet ke, jual tudung ke, jual itu ini ke.....tak yah sumer tuh. makan jer KAYA jem sapu ngan roti gerenti cepat kaya...muahahahahah!

    ReplyDelete