Thursday, May 17, 2007

Tulis lagi...

Lamanya aku nak tulis kat sini. Aku rinduuuuu sesangat.
Tapi aku ngantuk bebenor masa ni.. nak balik tido, umah jauh, jadi layannnn jer la!

Bukan takmo tulis, aku suka tulis, but aku sibuk la akhir-akhir ni. Keje banyak benor, tak terlayan tangan dua batang ni. Ye ke penjodoh bilangan untuk tangan ni? Hik!

Dah tu sakit mato pulak. Seminggu beb, aku dok kat umah je. Menderita. Nak tau citer? Aku ni macam selalu jugaklah sakit mato. Kalo tak silap, setahun dulu, eh, 2005 aku ada gak mc sakit mata, almost 2 weeks. Ha ah, sakit mata ngan aku dah macam sinonim. Sekarang ni pun mata aku dah tak normal dah, still merah merah lagi.

Okaylah cukup sampai di sini dulu... will write more later!

2 comments:

  1. aik? ko tulis cerpen ker? ce*ri*ta**pen*dek*

    ReplyDelete
  2. sakit mata tak leh tenung orang lain.
    Nanti jangkit ..

    ReplyDelete