Sunday, May 20, 2007

PC dah okay...yahoooo

Nak tau? Aku baru jer serviced my pc at home smalam. Karim yang tolong servicekan. Baguihlah Karim tuh... Aku boleh promote dia, murah gak.

Lepas nih, aku tak bleh bagi alasan ada halangan nak surf or buat bisnes dari rumah.
Aku mesti teruskan usaha murni aku ni!

adios amigos!

1 comment:

  1. Wahhhh....bisnes dari rumah tu bunyik nyer best jer....tapi aku dah try duduk kat pc berjam-jam tunggu customer masuk kat tagboard. Aku rasa aku tak sesuai. Anyway, jgn lupa update aku pasal bisnes kor yea.

    ReplyDelete