Friday, June 08, 2007

Extra money

Acik tak pernah lagi tulis pasal business prepaid yang acik ceburi sejak beberapa bulan lalu. Memang memberangsangkan, yuol!! Dey, kalau acik tak promote business sendirik, cemana acik nak maju dan berkembang, ek? Tentulah acik akan ketinggalah dari segi pemasaran.. gitu! Meniaga nih, bab-bab pemasaran memang cukup penting...

Hmmm.. memula sekali, biar acik ucapkan terima kasih daun keladi kepada maksu yang telah banyak menabur janji, (eh.. ada ker?) memberi tunjuk ajar dari A sampai W tentang bisnes ni. In fact, kalau takde dia yang ngesyorkan mende nih, takdelah acik jadi cam ni. Apa yang menarik tentang bisnes ni, acik pun tak pasti. Tapi sejak acik mula menceburi bidang online prepaid nih, nama acik selalu menjadi sebutan di bibir kawan-kawan dan sanak sedara semua. Apa ke taknyer, sekejap-sekejap orang ni top up, nanti-nanti orang tu pulak. Wah... sekarang, kanda pun minta acik top up kan untuk dia. Pendek kata, bisnes ni memang menjanjikan masa depan yang cemerlang, gemilang, terbilang... wakakaka, eh, but it is true. Acik rasa macam jugak bisnes-bisnes lain, ia satu bisnes yang sedang berkembang dengan begitu pesat sekali.

Akhir kata, majulah prepaid untuk negara. Sila klik sebelah tu untuk info yang lebih detail lagi.

Yang acik tak dapat contract cuma no. 016 -digi. Lain-lain semua ada, maka, sudi-sudikanlah contact bila nak topap! Amik no. ni cepat : 0176323050, bila-bila masa, di mana jua... boleh!

6 comments:

  1. Salam, kak...

    Wah, best ekk ada business ni.
    Fizzy ni selalu rasa nk buat business kecik2 mcm ni tp mmg takde bakat laa.
    Huuhuhuhuh

    ReplyDelete
  2. kena nyanyi skit - "maju terus maju, untuk rakyat malaysiaaaaaa"

    ReplyDelete
  3. salam,
    ye ke?bagus ke?nak try jugaklah,boleh?
    laaa pesal 016 xboleh lak...ni yg tention nih....hehe
    salam

    ReplyDelete
  4. Digi punya profit margin skit..
    Jual Prepaid card mmg prospek, so keep up the good work.

    Umiameer jadi direct distributer dari Maxis dgn Celcom ker?

    ReplyDelete
  5. Cikgu Fizzy:
    Meniaga prepaid takyah bakat, cuma kena pandai kira 1, 2, 3, 4....
    ahaks.. takdelah, yang penting seronok memberikan khidmat kepada orang ramai sambil mencari duit cikit-cikit, kan?

    Maksu: Ko kalau takde lagu tema, tak sah!

    Butaseni:
    Bagus, memang bagusss sesangat, cer tengok sumer orang pakai henpon skrg kan? Kalu ada 10 orang, paling tidak, 7 tentu ada pakai, kan good bisnes tuh!
    Mehlah jadi downline saya, kita kaya sesama, amacam?

    - g o r o -:
    first time singgah ke blog saya?
    tima kasih..
    saya mmg dapat contract besau dengan Maxis & Celcom, u bila pulak?

    ReplyDelete
  6. ok wa mau jadi lu punya downline...lu email the detail sama wa boleh?

    ReplyDelete