Wednesday, June 06, 2007

Takde tajuk



Hari ni aku tulis sebab lama beno rasanye tak menulis di sini. Aku rindukan mu wahai belog ku yang manis!
Wakakaka...

Tah haper mende la ko mengarut!

Hari ni hari ke 10 cuti sekolah, tapi aku takde pun spend time ngan bebudak, especially Amal. Takde bawak dia gi jenjalan ke, makan angin ke, takde! Ada bawak gi futsal court je dua kali, pastu asik kena jerit je dia. Hmm.. tentu dia tensen. Abis cemana? Sekolah cuti, budak2 je la cuti, mak kena amik cuti baru dapat cuti.. sedangkan mak dia manyaaaakk keje sesangat nak buat. Balik lewat je hari-hari. Cemana ek? Aku suka keje baru nih, banyak masa ngan sistem, kurang masa ngan orang... tapi mato den dah mulo jadik kelabu, hik.

Cemanapun, aku akan amik cuti jugak Jemaat membawak ke Senin ni. 4 hari kau, mak su, jangan jeles, sebab aku tau ko memang banyak cuti, cuma blum time nak amiknyer kan, kan? Aku nak bawak bebudak gi kolam renang, pastu nak pegi main-main kat taman, layan dorang makan-makan kat mekdonel or kfc, pastu bawak gi lebry, baca buku sambil tenangkan fikiran kat perpustakkan daerah gombak tu, dan berbagai-bagai aktiviti lain. Itu tak termasuk membeli DVD terbaru untuk diabiskan menonton bersama mereka kat umah sambil makan quaker ot. Haiyo, seronotnyer, tak sabau la weh!

Eh, before i forget, am going to write more after this. But.. who cares, kan?
tawun dulu dapat melawat pokok giant kat klcc jer, buhsan kan??

4 comments:

  1. ko memang kaki mengayat...!!!! (sakit ati, idung kembang kempis)

    ReplyDelete
  2. eh,i care to know...
    tak tau pulak macam mana keadaan bila dah ada anak nanti.ur pengalaman ni boleh saya contoh,mana tau nanti ada anak tak terpikir lak bab entertaiment diorang,asyik kejeee je.tq
    salam

    ReplyDelete
  3. Happy holiday & enjoy your time with them!! Precious time!!!

    ReplyDelete
  4. cuti-cuti malaysia..........

    hi hi hi hi.........

    ReplyDelete